Bezoekers 2dehands.nl verzetten bergen tijdens Make A Difference Day


Bezoekers kiezen 'Tweemaal Thuis' als populairste goede doel

AMSTERDAM, 20071104 -- 2dehands.nl, de oudste advertentiesite van Nederland, heeft haar bezoekers opgeroepen een dagje de computer te laten voor wat het is, en zich in te zetten voor de landelijke vrijwilligersdag Make A Difference Day (MADD).

2dehands.nl heeft vandaag laten zien dat je ook als website iets kunt betekenen voor het goede doel. De site heeft in 10 jaar tijd een trouwe relatie opgebouwd met duizenden bezoekers. Samen met de medewerkers van 2dehands.nl hebben velen hun hulp en spullen aangeboden voor het goede doel. Niet op het internet, maar dit keer in het echt.

Bezoekers van de site kregen de mogelijkheid een goed doel aan te dragen. Van de vele reacties was het project "Een tuin voor Tweemaal Thuis" het populairst. Tweemaal Thuis is een kinderwoonvorm voor verstandelijk gehandicapte kinderen in Amsterdam Osdorp.

2dehands.nl heeft haar eigen gratis advertentiesite intensief ingezet om het project tot een succes te maken. Vanuit het hele land hebben adverteerders tuinartikelen en speelgoed gedoneerd. Anderen zijn stad en land Nederland afgereisd om deze giften te verzamelen en naar Tweemaal Thuis te brengen. Daarnaast kwamen mensen belangeloos een handje helpen in de tuin. "Alle hulp hebben we via advertenties op onze site gevonden" vertelt Linda Schaake, marketing manager 2dehands.nl.

Martje Postma, wethouder Amsterdam Osdorp, kwam ook helpen en gaf gisteren het officiële startsein voor het opknappen van de tuin. De inzet wierp zijn vruchten af. Resultaat is een mooie tuin voor de gehandicapte kinderen van Tweemaal Thuis. 2dehands.nl is er trots op vrijwilligerswerk aan te kunnen moedigen. Linda Schaake zegt: "De goede doelen dag is zeker voor herhaling vatbaar. Het is geweldig te zien hoe onze community bereid is de computermuis een dagje te verruilen voor een schep en een kruiwagen, fantastisch!"

Over stichting Philadelphia Tweemaal thuis

Tweemaal Thuis is een kinderwoonvorm voor verstandelijk gehandicapte kinderen in Amsterdam Osdorp en verwelkomt een paar dagen per week kinderen tussen 7 en 18 jaar om hun ouders te ontlasten. Kijk voor meer informatie op www.philadelphia.nl

Over 2dehands.nl

2dehands.nl, opgericht in 1997, was in Nederland de allereerste vraag- en aanbodsite. Ondanks "nieuwkomers" weet 2dehands.nl, dat gevestigd is in Amsterdam, zich gemakkelijk in de top van de online vraag- en aanbodmarkt te handhaven. Het succes is in 2001 overgewaaid naar de Zuiderburen: in België bestaan nu 2dehands.be en 2ememain.be. In Frankrijk bestaat sinds een paar maanden annoncesdefrance.fr.





2dehands.nl