Tussenstand CliniClowns actie: Zet 'm op.nu Al ruim 20.000 deelnemers

31/10/2007 09:59



Cliniclowns Nederland



Van Beautysalon tot basisschool en van ROC tot makelaarskantoor. Op dit moment schreven ruim 20.000 mensen zich in op www.zetmop.nu om mee te doen aan de recordpoging van CliniClowns. Ze geven daarmee gehoor aan de oproepen van o.a. Jack van Gelder, Frank de Boer en Leontien van Moorsel om op 9 november a.s. om 11.11 uur een rode neus op te zetten. Met dit initiatief vraagt CliniClowns aandacht voor zieke en gehandicapte kinderen.

In aanloop naar 9 november vinden er diverse activiteiten plaats waarmee CliniClowns aandacht vraagt voor de recordpoging voor het Guiness Book of Records. Op 4 november geven Leontien van Moorsel en Brace het goede voorbeeld op de Jonge Gezinnen Beurs door alvast de rode neus op te zetten. Zanger Brace heeft een speciaal Zet 'm op! lied gecomponeerd voor de actie, dat voor het eerst op de beurs te horen is.

Meedoen
Meldt u nu aan (samen met vrienden, vriendinnen, familie, buren, klasgenoten, bedrijf etc.) via www.zetmop.nu. Zet op 9 november om 11.11 uur de neus op en steek hiermee zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem. Bovendien: Elke neus telt voor een nieuw wereldrecord.

Stichting CliniClowns Nederland
Stichting CliniClowns Nederland stelt zich ten doel afleiding en plezier te bieden aan kinderen die beperkt zijn in hun kind-zijn door ziekte of handicap. Ze doet dit vanuit de overtuiging dat ook deze kinderen weer even gewoon kind moeten kunnen zijn. Op dit moment spelen bijna 70 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Via Neuzenroode.nl spelen de CliniClowns ook voor langdurig zieke kinderen die thuis worden verzorgd. Met specifieke clowneske evenementen als 'Het Kindergala' en de 'CliniClowns Theatertour' biedt CliniClowns Nederland zieke en gehandicapte kinderen een dag extra afleiding en plezier.





http://www.zetmop.nu