Politie Zeeland


---


O-2313-2007 Bedrijfsinbraak, 's-Gravenpolder
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een bedrijfspand op de Baarlandsezandweg in 's-Gravenpolder.
In het bedrijf werden alle lades en kasten doorzocht; er werd een onbekend geldbedrag weggenomen.

O-2314-2007 Aanrijding na klap, Zierikzee
Een 22-jarige inwoner van Zierikzee werd zaterdag omstreeks 19.45 uur in het Havenpark in zijn woonplaats door een bekende van hem zonder reden in het gezicht geslagen en raakte hierbij gewond aan zijn mond.
De 22-jarige pakte daarop zijn fiets en reed weg van zijn belager. Toen hij zag dat deze hem achterna kwam lopen reed de fietser vanuit het plantsoen schuin de rijbaan van het Havenpark op en botste daar tegen een van rechts komende auto, bestuurd door een 24-jarige plaatsgenoot. De 22-jarige viel over de motorkap en liep enkele kneuzingen op. Zijn fiets werd vernield en de auto raakte beschadigd.

O-2315-2007 Rijden onder invloed, Oosterscheldebekken
Zondag werd van drie weggebruikers het rijbewijs ingevorderd omdat ze teveel gedronken hadden.
Van een 44-jarige Poolse automobilist werd het rijbewijs om 01.10 uur op de N59 bij Zierikzee ingevorderd omdat hij meer dan 4 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.
Een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland overkwam dit op het Kerkplein in Brouwershaven. Hij had bijna 2 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken.
Ook een 16-jarige, uit de gemeente Tholen afkomstige, bestuurder van een brommobiel werd betrapt op rijden onder invloed. Hij had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. In zijn voertuig werd tevens een honkbalknuppel aangetroffen, waarvan hij afstand deed.

W-2316-2007 Diefstal scooter, Middelburg
Zaterdag tussen 18.30 en 21.30 uur werd in de Rustenburgstraat in Middelburg een scooter gestolen.
De scooter, die afgesloten was met een stuurslot, betreft een paarse Gilera Runner met kentekenplaatje DF279L. De waarde is niet bekend.

W-2317-2007 Diefstal tas, Middelburg
In een horecabedrijf in de Schuttershofstraat in Middelburg werd zondag tussen 03.00 en 04.00 uur de tas van een bezoekster gestolen.
Zij vond de tas later, in het bedrijf, terug. De tas was vernield en haar telefoon en haar portemonnee met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's waren weggenomen.





Politie Zeeland