Project Gemeente Westland

voorontwerp-bestemmingsplan bedrijventerrein Kwintsheul Inloopavond voorontwerp-bestemmingsplan bedrijventerrein Kwintsheul Publicatiedatum: 23-10-2007

Op maandagavond 5 november organiseert de gemeente Westland een inloop-/inspraakavond over het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Kwintsheul. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom in het gemeentekantoor Wateringen, Dorpskade 1.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het plan gepresenteerd en is er gelegenheid voor het geven van inspraakreacties. Tevens zal er een toelichting worden gegeven over de herprofilering van de Bovendijk.

Bestemmingsplan
Het plangebied betreft het bedrijventerrein van de kern Kwintsheul aan de Bovendijk. Het gebied wordt globaal begrensd door de Heulweg, het glastuinbouwgebied ten noordoosten van het terrein, de Bovendijk en de Lange Wateringkade. In het bestemmingsplan worden de huidige aanwezige bedrijven bestemd en worden de ontwikkelingen mogelijk gemaakt zoals deze zijn vastgelegd in het masterplan Bedrijventerrein Kwintsheul.

Plan ter inzage
Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn de inloop-/inspraakavond bij te wonen, maar het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Kwintsheul wel willen inzien, kunnen terecht bij het serviceloket voor Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de gemeente Westland (van Geeststraat 1 in s-Gravenzande). Het plan ligt daar vanaf 15 oktober 2007 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het plan inzien na het maken van een telefonische afspraak met een van de Consulenten Bouwen, Wonen en Leefomgeving, tel. (0174) 673673. Gedurende de terinzagetermijn kunnen schriftelijke reacties worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Westland. Deze reacties zullen worden betrokken bij het op te stellen ontwerp bestemmingsplan.

Aanmelden

Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen zijn te verwachten. Aanmelden kan per e-mail via het adres mvollebregt@gemeentewestland.nl of telefonisch: 0174-672578.