Gemeente Son en Breugel


Geluidsverslagen vergaderingen via internet

Via de website van de gemeente zijn van alle
gemeenteraadsvergaderingen en commissievergaderingen geluidsverslagen beschikbaar. Het verslag van de vergadering is per agendapunt en per spreker te beluisteren.

---

Daarnaast is per agendapunt een samenvattend schriftelijk verslag beschikbaar. Het complete geluidsverslag is binnen 3 dagen na de vergadering beschikbaar. Het verslag inclusief inhoudsopgave met daar aan gekoppeld het beperkte schriftelijke verslag staat enige tijd later op de website. In de inhoudsopgave kunt een agendapunt of een spreker aanklikken en vervolgens heel gericht delen van de vergadering beluisteren. Aan ieder geluidsfragment is de foto van de spreker gekoppeld.

We maken op deze manier gebruik van de moderne techniek om de raads- en commissie-informatie op een efficiënte wijze snel bij de inwoners, bedrijven en instellingen te brengen. Zo komen we tegemoet aan de wens van de gemeenteraad om een volledig en makkelijk te raadplegen verslag te verspreiden.

U vindt de verslagen op actueel, agenda (klik hier om de vergaderingen te beluisteren). Onder de help-button op www.sonenbreugel.nl kunt u instructies voor het raadplegen van de audioverslagen down-loaden.