Ingezonden persbericht


Persbericht - 5 november 2007

Nieuwe informatieve website Bezoekeenstad.nl gelanceerd voor stedentrip liefhebber

Nijmegen, 5 november 2007 - Wanneer je plannen hebt voor een stedentrip en je nog niet weet waar je naar toe wilt, dan geeft de nieuwe stedentrip site Bezoekeenstad.nl je houvast. De site geeft handige informatie over diverse populaire stedentrip bestemmingen in Europa om je stedentrip keuze te vergemakkelijken.

Per stad is overzichtelijk te vinden wat je kunt verwachten wat betreft bezienswaardigheden, cultuur en winkelmogelijkheden. Naast deze informatie kun je ook vast in de sfeer komen door de foto's van de stad die er te vinden zijn.

Helemaal handig is de plattegrond van de stad die direct wordt getoond. Via deze plattegrond is het ook eenvoudig de route met de auto vanaf huis te berekenen. Door het invullen van je thuisadres wordt er door Google Maps direct een kaart getoond met de snelste route naar de stad van bestemming, inclusief een overzichtelijke beschrijving van de te rijden route.

De steden die op dit moment te vinden zijn op Bezoekeenstad.nl zijn Antwerpen, Athene, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brugge, Brussel, Dublin, Kopenhagen, Keulen, Leipzig, Londen, Madrid, Parijs, Praag, Rome, Stockholm en Wenen.

Op de stedenpagina's worden links gegeven naar diverse aanbieders van stedentrips voor de desbetreffende stad. Op deze manier kun je zelf bepalen wat voor jou de meest voordelige en complete reisaanbieder is. Verder worden er voor elke stad een aantal hoteltips gegeven voor stedentrippers die weinig tijd hebben om alles uit te zoeken en snel willen boeken.

In januari 2008 moet de stedentrip website Bezoekeenstad.nl 10.000 bezoekers per maand trekken. In augustus 2008 moet dit aantal zijn gestegen tot 60.000 bezoekers per maand.

Over Bezoekeenstad.nl
Bezoekeenstad.nl is een initiatief van Wereldwijzer.nl VOF. De website geeft toeristische informatie over diverse Europese steden.

===================================