Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)



01-11-2007
Primeur voor kantoorfruit!

Vanuit Kantoorfruit is de eerste Fruitmand overhandigd aan Wim Tacken, voorzitter van Frugi Venta en Willem Baljeu, directeur van Frugi Venta.

Foto: van links naar rechts: Hans Wijnands (Kantoorfruit), Willem Baljeu en Wim Tacken (beiden Frugi Venta)

Op donderdag 1 november hebben de heren Baljeu en Tacken de eerste Fruitmand van de heer Wijnands van Kantoorfruit overhandigd gekregen. Iedere week zullen de medewerkers van Frugi Venta van vers fruit (en snackgroenten) worden voorzien.

Het bedrijf `Kantoorfruit' staat voor: "Wekelijks vers fruit op het werk. Gezond eten betekent meer levens- en werkvreugde en minder ziekteverzuim." De fijnmazige distributie zorgt ervoor dat deze abonnementen bijna door heel Nederland afgesloten kunnen worden.

Frugi Venta was al enige tijd op zoek naar een leverancier van fruit op kantoor. Want de positieve effecten van voldoende groenten en fruit consumptie ondersteunt deze branche organisatie van harte. Daarom participeert Frugi Venta ook in het initiatief Werkfruit van AGF PN.

In heel Europa zijn er initiatieven om de werkende bevolking meer groenten en fruit te laten eten. Europese en nationale overheden schenken hier in het kader van `Overgewicht' ook aandacht aan.

Kantoorfruit werkt samen met Jysk Firma Frugt uit Denemarken. In Denemarken worden al 3.000 bedrijven beleverd.