Travel Unie International Nederland N.V.

nieuwe website groups & incentives

Ammerzoden, maandag 5 november 2007 â KRAS heeft binnen haar website kras.nl een nieuw deel ontwikkeld: Groups & Incentives. Vanaf nu is het mogelijk om via www.kras.nl/groepsreizen online een offerte aan te vragen voor meerdaagse besloten groepsreizen en incentives op maat. De basis van het nieuwe deel van de website is gelegd en zal in de komende maanden verder worden uitgebreid. Zo komt er een âSports & Incentivesâ gedeelte, komen er referenties en voorbeelden van Groups & Incentives reizen en wordt er aan een Groups & Incentives nieuwsbrief gewerkt.

Referenties
Omdat reizen op maat op alle mogelijke manieren gerealiseerd kunnen worden, maakt KRAS het tastbaarder door voorbeelden en referenties van groepsreizen en incentives op haar site te plaatsen, zoals een weekend Antwerpen of een 18-daagse rondreis in Zuid-Afrika. Onder referenties komen reisverslagen in tekst en beeld te staan. Begin 2008 zal de nieuwsbrief gelanceerd worden. Hierop kunnen bezoekers van de website zich abonneren om op de hoogte te blijven van het Groups & Incentives nieuws.

Sports en incentives
Een verdere uitbreiding van de Groups & Incentive site van KRAS wordt binnenkort gerealiseerd met het deel âSports & Incentivesâ. Dit aparte gedeelte is bedoeld voor sportverenigingen en hun trainingskampen, met voetbalarrangementen en bezoeken aan sportevenementen.