Korps Landelijke Politiediensten

Vervolg stoffelijk overschot Waal bij Tiel

Tiel, 05-11-2007 * Het stoffelijk overschot dat zondagmiddag 4 november 2007 om 13.13 uur in de Waal is aangetroffen is een man. Hij heeft ongeveer 1 week in het water gelegen. Bij het onderzoek door de schouwarts zijn geen uitwendige sporen aangetroffen die op een misdrijf duiden. Er zal sectie op het lichaam worden verricht ter vaststelling van de identiteit en om eventuele andere sporen die op een misdrijf duiden uit te sluiten.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Mocht iemand aan de hand van de onderstaande beschrijving de persoon herkennen dan kan contact worden gezocht met de meldkamer van de Waterpolitie Tiel op telefoonnummer 0343-535353.

Omschrijving
De man heeft een leeftijd die ligt tussen de 30 en 50 jaar, lang bruin haar, lengte ongeveer 1.70 m , fors postuur. Hij was gekleed in een overhemd met dunne verticale rood/witte strepen, een kakikleurige lange broek, merk Clockhouse, zwarte sokken en hoge zwart/grijze wandelschoen, merk Century. In de broek zat een 5 cm brede canvas legerriem. Hij had om zijn linker middelvinger een zilverkleurige ring met een gouden baan in het midden. Hij had een zilverkleurig zakmes bij zich van acht cm lang met de inscriptie 'SKL".