Generali

Winnaar espressoworkshop Generali actie Meetingpoint: Hunting assurantiën

Als extra hoofdprijs van de actie Meetingpoint verlootte Generali onder alle deelnemers een exclusieve espressoworkshop. Alle intermediairs die vijf maanden lang spaarden voor MeetingPoints maakten kans op deze extra prijs. Dit naast alle prijzen die zij konden winnen met de bijeen gespaarde MeetingPoints voor elke aanvraag via Meetingpoint tijdens de zeer succesvolle actie. Hunting Assurantiën is de gelukkig winnaar van de extra hoofdprijs.

Hunting Assurantiën
Hunting Assurantiën BV, gevestigd in Doetinchem, is al 30 jaar actief op het gebied van pensioenen, hypotheken en levens-, overlijdens,- en schadeverzekeringen. Door ruime ervaring, kennis en onafhankelijkheid kan Hunting Assurantiën financiële zekerheid bieden met een op maat gesneden advies. De samenwerking met Generali verzekeringsgroep bestaat al zo'n 30 jaar. De afgelopen twee jaar is de samenwerking met Generali verzekeringsgroep tot grote tevredenheid van beide partijen nog intensiever geworden.

Espressoworkshop
De enige echte koffiespecialist The Golden Coffeebox verzorgde de espressoworkshop bij Hunting op kantoor. De barista, een ware koffiespecialist, leerde in anderhalf uur het hele team alles wat nodig is om een perfecte espresso of ultieme cappuccino te maken. Het winnende kantoor kreeg na afloop een uitgebreid barista-pakket en bovendien een schitterend Italiaans Illy espresso-apparaat.

MeetingPoints
In de vijf maanden die de actie duurde deed het intermediair meer aanvragen via Meetingpoint dan gebruikelijk. De aanvragen waren vooral voor de Generali Personenautoverzekering E-tarief. Generali kan terugkijken op een geslaagde actie.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Foto van links naar rechts: Chris Verhoef (the Golden Coffeebox), Michiel Ummels (Generali), Hans Munnik (Generali) en van Hunting assurantiën Marga Baten, Angelique Anssems-Davelaar, Alice Veenink, Richard Lusink, Wil Hunting, René Engelen, Jan Hunting.

Publicatiedatum: 05-11-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007