Casema

Vernieuwde website voor Travel Channel 05-11-2007 | 13:58

Op de vernieuwde website van Travel Channel kunnen reisliefhebbers informatie lezen over de programmaâs en series die op Travel Channel te zien zijn. Daarnaast worden ook de uitzendtijden van de programmaâs vermeld, zodat het nu nog eenvoudiger is om uw favoriete programma of serie te volgen. Deze informatie is in zowel in de Nederlandse als Engelse taal beschikbaar.

Over Travel Channel

Travel Channel is in 1994 gestart en is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot het grootste pan-Europese televisiekanaal dat geheel in het teken staat van reizen. Travel Channel zendt uit in maar liefst veertien talen in meer dan 95 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. In Nederland is Travel Channel Nederlands ondertiteld.

Op Travel Channel zijn zowel programmaâs voor de avontuurlijke reiziger te zien als programmaâs voor de reiziger die van luxe houdt. Of je nu zelf op reis gaat of vanuit je luie stoel televisie wilt kijken, Travel Channel laat alles zien wat je over je reisbestemming moet weten. De programmaâs geven waardevolle informatie met een gespecialiseerde kijk op het reisnieuws en de laatste trends.

Op Travel Channel zijn series te zien als Globetrekker, The Thirsty Traveller, Planet Food, Journey into Wine, How to Holiday Greener en Travel 2007.