Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FileMaker ondersteunt dienstverleners met verbeterde Business Productivity Kit Webintegratie en maatwerk mogelijk

Utrecht, 5 november 2007 - FileMakers Business Productivity Kit is nu ook verkrijgbaar voor dienstverleners. De gratis Business Productivity Kit is verbeterd door het toevoegen van de Webviewer die integratie met live Webdata mogelijk maakt, verbeterde lay-outobjecten en meer mogelijkheden tot maatwerk.

De Business Productivity Kit voor dienstverleners is special ontworpen voor dienstverleners in het midden- en kleinbedrijf. De oplossing biedt de mogelijkheid tot relatiebeheer, het ordenen van producten en inventariseren, verwerken van bestellingen, volgen van projecten en productieprocessen, het doen van gepersonaliseerde e-mailcampagnes, het opstellen van rekeningen en het aanmaken van rapporten en etiketten. De Business Productivity Kit bevat tevens een digitale gids die stap voor stap uitlegt hoe je deze oplossing zelf op maat kunt maken, compleet met voorbeeld-grafieken. Eerder deze maand introduceerde FileMaker de verbeterde Business Productivity Kit voor kleine zelfstandigen die producten verkopen.

"Met deze FileMaker Business Productivity Kit, kunnen dienstverleners als recruiters, aannemers, advocaten, adviseurs en artsen onze nieuwste web- en maatwerkopties inzetten om hun gegevens slim, snel en eenvoudig te beheren," zegt Ryan Rosenberg, vice president marketing en services van FileMaker.

De Business Productivity Kit voor dienstverleners is een geïntegreerd pakket van zakelijke oplossingen voor relatiebeheer, het ordenen van producten en inventariseren, verwerken van bestellingen, volgen van projecten en productieprocessen, het doen van gepersonaliseerde e- mailcampagnes, het opstellen van rekeningen en het aanmaken van rapporten en etiketten. PublieksWerk / FileMaker 1/2

Voordelen FileMaker Pro 9 optimaal benut

De Business Productivity Kit voor dienstverleners biedt, dankzij FileMaker Pro 9, de mogelijkheid om sneller te werken, verbinding te maken met online gegevens en eenvoudig op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Met de FileMaker Web Viewer kunnen gebruikers, met één enkele muisklik, direct verbinding maken met de website van een relatie. De nieuwe ´conditionele opmaak´ zorgt er voor dat informatie naar voren wordt gehaald die door gebruikers als parameters zijn ingesteld. Tevens past FileMaker de opmaak automatisch aan.

FileMaker Pro 9 is geschikt voor zowel het Microsoft Windows- als het Macintosh-platform. Bestaande gegevens kunnen eenvoudig worden geïmporteerd naar de Business Productivity Kit. Minder technische gebruikers kunnen ervoor kiezen hun Business Productivity Kit aan te passen door bijvoorbeeld specifieke bedrijfsinformatie toe te voegen. Omdat de oplossing gebaseerd is op FileMaker Pro 9 kan deze online of over bedrijfsnetwerken worden gedeeld.

Hoe te downloaden?
Na het downloaden van de gratis probeerversie voor 30 dagen van FileMaker Pro 9 kan de Business Productivity Kit voor dienstverleners gedownload worden via onderstaande link: www.filemaker.nl/solutions/smallbusiness.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van databasesoftware. Wereldwijd gebruiken miljoenen individuen en werkgroepen FileMaker Pro om productiever en efficiënter te werken. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en andere informatie. De veelbekroonde FileMaker-software biedt een legendarisch gebruiksgemak. Naast de FileMaker-productreeks biedt FileMaker ook kant-en-klare oplossingen om informatie van desktop tot het internet te delen. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie biedt www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Nederland PublieksWerk B.V. Ive Defaix Mirja van Baggem ive@smp.nl filemaker@publiekswerk.nl t: (030) 241 33 23 t: (020) 486 21 39 PublieksWerk / FileMaker 2/2


---- --