Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso maakt van iedereen een verkoper

~ Nieuwe marketingbenadering moet verkopen via partnerkanaal stimuleren ~

Sliedrecht, Nederland 5 november 2007 Unit 4 Agresso komt met een nieuwe marketingbenadering om Unit 4 Multivers, financiële software voor het MKB via haar partnerkanaal te stimuleren.

Uit recent uitgevoerd klantonderzoek blijkt dat een fractie van de nieuwe gebruikers Unit 4 Multivers heeft leren kennen via de traditionele marketinguitingen op beurzen en advertenties in de gedrukte media. De sponsoring van de Eredivisie heeft daarentegen de verkopen wel gestimuleerd, evenals de al bestaande klant-werft-klant actie.

Omdat de traditionele marketinguitingen nauwelijks meer renderen, komt Unit 4 Agresso met http://www.spaarvoorluxe.nl . Iedereen die via deze site een potentiële klant aanlevert, wordt beloond met tien spaarpunten. Gaat de aangebrachte lead tot aanschaf van Unit 4 Multivers over, dan komt daar 25% van de aankoopwaarde in punten bovenop. Een punt vertegenwoordigt één euro. De gespaarde punten zijn in te wisselen voor cadeaus, variërend van een fles wijn tot een vliegreis.

We kregen al vaker van onze collega s leads aangedragen. Met dit systeem willen we zulk initiatief belonen en uiteraard verder bevorderen, zei Fred Loos, Business Unit Manager MKB bij Unit 4 Agresso. Iedereen kent wel een ondernemer in z n familie-, vrienden- en/of kennissenkring. Deze ondernemers hebben in principe (boekhoud)software nodig en zijn dus potentiële klanten voor Unit 4 Agresso. We verwachten dan ook veel van de actie. Bij succes krijgt de Spaar voor Luxe actie een permanent karakter.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¬ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com