Gemeente Duiven


Gebiedsvisie A15 krijgt vorm

---

Enige dagen geleden is de tweede nieuwsbrief over de Gebiedsvisie A15 huis-aan-huis verspreid in Duiven, Groessen, Loo en Zevenaar. Hierin treft u een impressie aan van de informatiebijeenkomst in Groessen op 30 augustus, waar u misschien ook bij bent geweest.

foto gebiedsvisie A15 Veel inwoners, belangengroepen en anderen uit het gebied tussen Duiven en Zevenaar zijn de afgelopen tijd betrokken geweest bij het vormgeven van de gebiedsvisie. Met de gebiedsvisie, die begin volgend jaar klaar moet zijn, proberen Duiven en Zevenaar invloed uit te oefenen op het ontwerpproces.

In de nieuwsbrief kunt u lezen dat er begin november een bijeenkomst is met de raadscommissies van beide gemeenten. Dit is op 5 november om 20.00 uur in het gemeentehuis van Duiven. Het bureau H+N+S en Enno Zuidema presenteert dan de eerste schetsen van de visie. Deze bijeenkomst is openbaar, maar er is geen gelegenheid om vragen te stellen of om in te spreken.

Daarom wordt dezelfde presentatie de dag erna nog een keer herhaald, maar dan speciaal voor de inwoners. Na de presentatie is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. Vanzelfsprekend kunnen er dan wel vragen worden gesteld aan de diverse betrokkenen. Als het goed is, heeft u heeft voor deze informatieavond een uitnodiging bij de nieuwsbrief ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u dit artikel beschouwen als uitnodiging om de presentatie op 6 november bij te wonen.

U bent welkom op dinsdag 6 november om 19.30 uur in Zaal Gieling in Groessen.

Voor meer informatie over de gebiedsvisie of over de informatieavond kunt U contact opnemen met één van de projectleiders (zie achterkant nieuwsbrief). Heeft u geen nieuwsbrief ontvangen? Deze is verkrijgbaar bij de gemeentehuizen van Duiven en Zevenaar. U kunt de nieuwsbrief ook downloaden via de gemeentelijke websites.

» informatie gebiedsvisie A15 Zie het origineel

» nieuwsbrief gebiedsvisie A15 oktober 2007.pdf Zie het origineel