Politie Zeeland


---


W-2335-2007 Rijbewijs ingevorderd, Arnemuiden
Op de A58 bij Arnemuiden werd maandag omstreeks 14.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een 30-jarige vrouw uit Utrecht omdat zij veel te hard reed.
De politie zag haar rijden in de richting van Middelburg. Ter hoogte van de wegwerkzaamheden, waar een snelheidslimiet geldt van 70 km/h, reed zij 65 km/h te hard. De vrouw moest haar rijbewijs inleveren.

O-2336-2007 Aanhouding in Goes
Maandag om 13.30 uur werd in de Troelstralaan in Goes een 38-jarige vrouw uit die plaats aangehouden.
De politie zag de vrouw fietsen en omdat zij nog een een openstaande boete had werd zij aangehouden. In haar tas had zij drie bootjes heroine en een busje pepperspray. De vrouw deed afstand van de heroine en de pepperspray.

W-2337-2007 Mishandeling in Vlissingen
Op het Baskensburgplein in zijn woonplaats werd zondag omstreeks 23.00 uur een 18-jarige Vlissinger door een onbekende persoon zonder reden van zijn fiets getrokken en in het gezicht geslagen.
De Vlissinger kwam vanuit de richting van de Van der Helstlaan. Op het Baskensburgplein passeerde hij een onbekende persoon, die hem plotseling achterna rende, hem van zijn fiets trok en hem enkele vuistslagen in het gezicht gaf. Voordat de dader er vandoor ging gooide hij nog met de fiets van de Vlissinger. De 18-jarige liep een bloedneus, een gezwollen oogkas en een pijnlijke kaak op. De fiets raakte beschadigd.
Ten tijde van de mishandeling liepen daar een man en een vrouw met twee honden. De politie vraagt deze mensen zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen.

W-2338-2007 Beroving in Vlissingen
Vrijdag tussen 00.30 en 04.30 uur werd een 17-jarige inwoner van Helmond in Vlissingen beroofd van zijn kleding, portemonnee en gsm.
De jongeman stond omstreeks 00.30 uur op de Nieuwendijk voor een horecabedrijf. Plotseling kreeg hij een klap tegen zijn slaap en later bleek dat hij ongeveer vier uur buiten bewustzijn was geweest. Hij werd rond 04.30 uur wakker in een steegje bij de Machinefabriek en bemerkte dat hij enkel nog zijn onderbroek droeg. Zijn overige kleding, zijn schoenen, zijn gsm ter waarde van enkele honderden euro's en zijn portemonnee met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, waren verdwenen. De 17-jarige kon zich nog herinneren dat op de Nieuwendijk bij hem in de buurt twee personen stonden.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.