MSC.Software en INCAT breiden wereldwijd partnership uit


Aanbieder CAE-oplossingen wordt Premier Implementation Partner van MSC.Software

GOUDA, 20071105 -- MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, en INCAT, leverancier van PLM-diensten en -oplossingen, breiden hun wereldwijde partnership uit. Dankzij het succes van de huidige samenwerking gaat INCAT nu ook de SimEnterprise diensten aanbieden.

INCAT is door haar brede ervaring in de manufacturing-industrie en expertise op PLM-gebied een geschikte partner voor de verdere verspreiding van de ondernemingsbrede simulatie-oplossingen van MSC.Software. Deze worden beschouwd als de standaard in vele bedrijfstakken, zoals de automotive- en aerospace-industrie. INCAT zal zich door de uitgebreide samenwerking ook gaan richten op de promotie, distributie en ondersteuning van SimManager en SimXpert van MSC.Software.

"Wij delen de visie van MSC.Software dat de markt klaar is voor ondernemingsbrede simulatie", aldus Warren Harris, CEO bij INCAT. "Het technologieplatform van MSC.Software, gecombineerd met onze expertise op het gebied van systeemintegratie, workflow en datamanagement, biedt toegevoegde waarde voor elke organisatie die zoekt naar een overgang van een afzonderlijke `best-of-breed'-oplossing naar een ondernemingsbrede simulatie-oplossing."

Bert Knops, Country Manager bij MSC.Software Benelux: "INCAT's expertise op het gebied van CAE en haar internationale karakter bieden significante mogelijkheden om onze marktpositie verder uit te breiden. Wij zijn dan ook blij om INCAT tot Premier Implementation Partner te kunnen benoemen en zo nog betere dienstverlening te kunnen bieden rondom onze simulatie-oplossingen."





Ingezonden persbericht