Magma IT Solutions opent derde vestiging in Nederland


CAPELLE AAN DEN IJSSEL / GELEEN, 20071105 -- Op 1 november 2007 heeft Magma IT Solutions in Capelle aan den IJssel haar derde vestiging in Nederland geopend. Magma heeft voor Capelle aan den IJssel gekozen vanwege het groeiende aantal klanten in de regio en de goede bereikbaarheid binnen de Randstad voor zowel klanten als consultants. De vestiging zal geleid worden door Arjan Hoogendijk en vanaf de opening zullen er ruim 25 consultants gevestigd zijn.

Over Magma IT Solutions
Als SAP consultancyorganisatie heeft Magma een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma IT Solutions zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van SAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 90 eigen medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Ieder jaar is een gezonde omzet-, personeels- en winstgroei gerealiseerd en deze lijn zet zich onverkort door. Magma heeft kantoren in Geleen, Den Bosch en Capelle aan den IJssel.

Focusgebieden:
SAP ERP Financials, SAP Logistics, SAP HCM, SAP Business Intelligence, SAP Techniek en SAP Beheer. Daarnaast zijn er duidelijke keuzes gemaakt in diverse branches: Onderwijs, Gemeentes, Telco en Healthcare. www.magma-it.nl