Maasstede Woning Ontwikkeling wordt Libeton & Partners


Directeur Ed Libeton zet nieuwe stap richting de toekomst

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20071105 -- Maasstede Woning Ontwikkeling gaat vanaf 1 november 2007 verder onder de naam Libeton & Partners woningontwikkeling. Met de naamswijziging zet directeur Ed Libeton een nieuwe stap in de toekomstige positionering van het bedrijf, met behoud van dezelfde betrokkenheid, expertise, creativiteit en daadkracht.

Met het oog op de toekomst:
Klimaatverandering en leefbaarheid zijn actueler dan ooit. Als ontwikkelaar gaan wij complexe thema's als deze niet uit de weg, maar maken wij het tot speerpunt in onze bedrijfsactiviteiten. Daarnaast willen wij onze organisatie een breder fundament voor de toekomst geven, door verantwoordelijkheden te delen. Onder de nieuwe naam gaat Libeton verder invulling geven aan haar maatschappelijke visie als toekomstgerichte ondernemer.

Continuïteit gewaarborgd:
Vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel blijft Libeton met hetzelfde team van betrokken en deskundige professionals werken aan het ontwikkelen van duurzame nieuwbouwprojecten. Vanuit een gezonde financiële basis en met innovatieve slagkracht en bewezen betrouwbaarheid maakt Libeton zich nog sterker voor het duurzame leefmilieu van morgen. Zowel op stedenbouwkundig, landschappelijk, ecologisch, functioneel als sociaal gebied.

Libeton & Partners:
De organisatie blijft geleid worden door Ed Libeton. Ed Libeton was sinds de oprichting, 15 jaar geleden, algemeen directeur en partner van Maasstede Woning Ontwikkeling en vanaf 2000 als enig eigenaar. Ed Libeton gaat de eindverantwoordelijkheid delen met de in zijn team werkzame projectontwikkelaars Nick Nieuwenhuizen en Roald van den Broek, die eveneens een participatie hebben in het nieuwe Libeton & Partners woningontwikkeling.

Waar vindt u ons?
Libeton & Partners woningontwikkeling blijft gevestigd op Rivium Westlaan 9, 2909 LD Capelle aan den IJssel, postbus 8513, 3009 AM Rotterdam, tel: 010-266 24 24 (gewijzigd telefoonnummer) www.libeton.nl

Neem voor nadere informatie contact op met: Ina Bergsma, tel: 010-266 24 24, e-mail: info@libeton.nl


Libeton & Partners woningontwikkeling