Femlitero nieuwe onlineshop voor sensuele boeken


AMSTERDAM, 20071105 -- Nichemarkten zijn in. Boeken met erotische verhalen van en voor vrouwen is zo'n nichemarkt. Gemakkelijk bestellen via internet en enkele dagen later er al van kunnen genieten. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking van Shespot en Iceberg Webshop Hands. Shespot is de uitgever van verhalenbundels en deze kunnen via de webshop Femlitero gekocht worden. De verdere afwikkeling van de bestelling tot en met de aflevering wordt verzorgd door Iceberg Webshop Hands.

Boeken met erotische getinte verhalen vinden gretig aftrek, maar winkeliers durven deze boekjes niet op de toonbank te leggen. Menig vrouw durft niet zo'n boekje in de reguliere boekhandel te kopen. Daar is nu een oplossing voor. Veilig en privé bestellen vanachter je computer. Enkele dagen later wordt het boek in een neutrale enveloppe bij je thuis bezorgd.

Deze boekjes zijn een verrijking voor elk koppel en spreken iedereen aan. Zachte sensuele verhalen kunnen de stemming positief beïnvloeden. Trek de telefoon uit het stopcontact en neem tijd voor elkaar. Lees haar een verhaaltje voor en laat de fantasie zijn werk doen.
Eerlijk en recht voor zijn raap deelde een enthousiaste lezer zijn ervaring met ons:
"Ik gaf m'n vriendin zo'n boekje cadeau, ze gaat altijd wat eerder naar bed om te lezen. Enfin, snel nog een boekje gekocht, want tegen de tijd dat ik ook in bed kruip zit de stemming er al flink in. Dus mannen: kopen die handel!





Shespot.nl