Bijzondere eindejaarsactie 2007 van Precious Ayurveda


Jette van der Meij voorbeeld van schoonheid die van binnen komt

HERVELD, 20071105 -- Precious Ayurveda lanceert dit jaar een eindejaarsactie voor consumenten waarbij drie unieke handgemaakte hangers ter waarde van EUR 150,00 per stuk gratis worden weggegeven. De actie loopt tot 31 december 2007. Winnaars worden in januari 2008 bekend gemaakt.

Consumenten maken tijdens de actieperiode bij de aankoop van een gezichtscreme kans op één van de drie hangers die zijn ontworpen naar de drie Ayurvedische (huid-)types, ook wel "doshas" genoemd. Met een deel van de resultaten uit deze bijzondere actie wordt eveneens een nader te onthullen goed doel ondersteund.

Precious Ayurveda brengt een geheel nieuw en revolutionair cosmetica concept in de markt. Precious Ayurveda is producent van kwalitatief hoogwaardige cosmetica producten met een scherpe prijs en kwaliteitverhouding; de producten worden samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, verrijkt met edelmetalen (goud, zilver), edelstenen (diamant, smaragd, saffier en robijn) en halfedelstenen volgens eeuwenoude Ayurvedische kennis en inzichten. Precious Ayurveda werkt zonder kunstmatige toevoegingen en zonder giftige conserveringsmiddelen, is bovendien vrij van dierproeven en voldoet aan de hoogste normen voor natuurcosmetica volgens BDIH.

Onder de vele enthousiaste gebruikers is Jette van der Meij, actrice en zangeres, bekend van theater, TV en film en ondermeer te bewonderen in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) en de musical Tita Tovenaar. Jette is een schitterend voorbeeld van succes en ware schoonheid die van binnen komen. Haar keuze voor Precious Ayurveda is een bevestiging van de filosofie en toewijding waarmee de producten worden samengesteld en geproduceerd.

Precious Ayurveda is het antwoord op de behoefte aan zuivere cosmetica producten, die zowel de inwendige als uitwendige mens verzorgen. De bijzondere Ayurvedische gezichtscremes herstellen de natuurlijke balans en zorgen voor schoonheid van binnenuit.

Voor meer informatie, ga direct naar www.preciousayurveda.com of neem rechtstreeks contact op met Precious Ayurveda via telefoonnummer 0488 42 84 63.