I-bridge kiest Altosoft voor Optimalisatie Payroll-Processen


Altosoft levert real-time inzicht en voorspellende rapportages met een implementatietijd van vijf werkdagen

HILVERSUM, 20071105 -- Altosoft, een toonaangevende aanbieder van oplossingen op het gebied van operationele business intelligence (BI), heeft vandaag bekendgemaakt dat I-bridge, onderdeel van de Randstad groep en verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening aan alle Nederlandse Randstad ondernemingen, Altosoft Insight heeft gekozen om het bedrijf real-time inzicht in zijn payroll-activiteiten alsook beheerfunctionaliteit voor payroll-incidenten te geven. Door de innovatieve manier waarop I-bridge gebruikmaakt van snelle business intelligence om de operationele prestaties te bewaken en te optimaliseren, kan het bedrijf al tijdens de dag zelf het complexe proces van het verzamelen van urenbriefjes en de payroll-administratie bewaken. Dit zorgt voor efficiëntie binnen de payroll-administratie en een betere naleving van de regelgeving voor uitzend- en contractmedewerkers.

I-bridge heeft slechts één dag per week de tijd om voor de ruim 130.000 uitzend- en contractmedewerkers binnen de Randstad Groep in Nederland de urenbriefjes te verzamelen, in te voeren, goed te keuren en te verwerken. Deze gegevens worden verwerkt in meerdere operationele tijdbeheer- en payroll-systemen. Om de hoge standaarden te kunnen handhaven die gelden voor de nauwkeurigheid, tijdigheid en kostenefficiëntie van de payroll-activiteiten, moest I- bridge meer inzicht in deze tijdgevoelige payroll-activiteiten krijgen en functionaliteit voor waarschuwingen en incidentenbeheer implementeren, zodat uitzonderingen en incidenten binnen een paar uur kunnen worden opgelost.

"De schaal waarop de payroll-activiteiten van I-bridge plaatsvinden, is buitengewoon omvangrijk. Al gedurende de dag moesten we een beter inzicht hebben om de tevredenheid van de werknemers te waarborgen, terwijl tegelijkertijd de bedrijfskosten moesten worden beheerd en bedwongen", aldus de heer Reiant Mulder, lid van het managementteam van I-bridge. "We hebben traditionele BI- en BAM-oplossingen (Business Activity Monitoring) overwogen, maar uiteindelijk hebben we Altosoft gekozen, omdat daarmee actieve operationele processen zonder merkbare vertraging kunnen worden bewaakt en naadloos gedetailleerde analyses kunnen worden gemaakt van historische gegevens over de procesprestaties. Altosoft kon bovendien aantonen dat zij daadwerkelijk oplossingen kan leveren in een fractie van de tijd die nodig is voor andere producten die we hebben getest, wat I-bridge in staat stelt zijn doelstellingen op het gebied van operationele efficiency te verwezenlijken."

"De oplossing van Altosoft, die is gebaseerd op het Altosoft Insight-platform voor operationele business intelligence, verschaft real-time inzicht in de operationele procesprestaties van I-bridge en waarschuwt automatisch als de invoer en controle van urenbriefjes te traag verloopt om het gehele payroll-proces op tijd te kunnen afronden," aldus Steven Loewy, CEO van IntroMediates, die deze oplossing tijdens het selectietraject aan I-bridge hebben geadviseerd. "Het management van I-bridge krijgt inzicht via de intuïtieve, browser-gebaseerde dashboards van Altosoft Insight, waarop het real-time en historische gegevens kan weergeven, waarschuwingen kan ontvangen, problemen kan oplossen en op basis van opvraagbare details de grondoorzaken van procesinefficiënties kan analyseren."

"De traditionele BI-benaderingen konden niet het real-time inzicht of de prognoses geven die I-bridge verlangt, terwijl BAM-benaderingen niet de historische context bieden die I-bridge nodig heeft", aldus Scott Opitz, CEO bij Altosoft. "Altosoft Insight combineert real-time bewaking met historische context, waardoor de operationele prestaties doeltreffend kunnen worden geanalyseerd en geprognosticeerd. Bovendien biedt de oplossing functionaliteit voor waarschuwingen en incidentenbeheer, wat de procesoptimalisering ten goede komt. Altosoft Insight levert dit alles in een fractie van de tijd en tegen een fractie van de kosten van andere technologieën."

Over I-bridge, a Randstad company
I-bridge specialiseert zich in oplossingen op het gebied van dienstverlening voor flexibel werk en personeelszaken. I bridge is een divisie van de Randstad Groep, een van de grootste uitzendorganisaties ter wereld en marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad streeft ernaar de behoefte van personen aan uitdagend en goed betaald werk op het juiste moment samen te brengen met de vraag van organisaties naar medewerkers die over de juiste kwalificaties beschikken. Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd aan de Euronext Amsterdam, waar ook opties voor aandelen in Randstad Holding worden verhandeld. Meer informatie over Randstad Holding: www.randstad.com

Over Altosoft
Altosoft stelt organisaties in staat de operationele besluitvorming en prestaties te verbeteren en tegelijkertijd de tijd en kosten die normaal gesproken met BI-projecten (business intelligence) verband houden, drastisch terug te brengen. Het Altosoft Insight-platform voor operationele business intelligence zorgt voor een snelle analyse van historische gegevens uit databases die meerdere terabytes groot kunnen zijn zonder dat gebruik wordt gemaakt van een data-warehouse. Altosoft Insight zorgt eveneens voor real-time bewaking van gebeurtenissen en bedrijfsprocessen en is uitgerust met 's werelds snelste dashboards die zonder code volgens Web 2.0 zijn ontwikkeld door middel van het slepen-en-neerzetten-principe. De implementatie van Altosoft-oplossingen vergt doorgaans één tiende van de tijd en nog niet de helft van de kosten van traditionele BI- en BAM-benaderingen. Altosoft heeft haar hoofdvestiging in Newtown Square, Pennsylvania (VS), en levert oplossingen voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen over de gehele wereld. Meer informatie: www.altosoft.com

Over IntroMediates
IntroMediates adviseert bedrijven actief in de technologie sector bij het optimaliseren van verkoop, marketing en operationele processen door adviseren van vooruitstrevende technologieën en het leveren van zeer ervaren professionals. IntroMediates doet dit middels vijf pilaren. IntroSales helpt technologie ondernemingen met het verbeteren van hun verkooppotentieel. IntroOps is gespecialiseerd in het beoordelen van operationele processen en deze te veranderen in op kennis gebaseerde, volledig geïntegreerde processen. IntroMarketing maakt vertaalslagen van technische marketing proposities naar praktische, begrijpelijke marketing strategieën. IntroPeople scout, recruit en verzorgd ontwikkelingstrajecten voor top talent in de technologie sector. IntroEurope ontwikkeld en voert go-to-market plannen uit voor veelbelovende internationale technologie ondernemingen. Meer informatie: www.intromediates.com





Altosoft