Politie Zeeland


O-2340-2007 Diefstal koperen aardegeleider, 's-Heer Hendrikskinderen
Afgelopen weekend werd van een bedrijfsterrein aan de Repelweg in 's-Heer Hendrikskinderen ongeveer 100 meter koperen aardegeleider gestolen.
De waarde van de 100 meter aardegeleider is niet bekend.

W-2341-2007 Aanrijding in Middelburg
Maandagmiddag omstreeks 14.15 uur vond in de Meanderlaan in Middelburg een verkeersongeval plaats.
Een 16-jarige Middelburgse bromfietser reed vanuit de Roozenburglaan tegen de rijrichting de Meanderlaan in. Hij kwam daar in botsing met een 39-jarige Middelburgse automobiliste, die hem niet kon ontwijken. De 16-jarige raakte gewond aan zijn been. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

W-2342-2007 Bromfietser gewond bij aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Dr. Friesenstraat / Brouwenaarstraat raakte maandag om 13.20 uur een 33-jarige Vlissingse bromfietser gewond bij een aanrijding.
Een 56-jarige Vlissingse automobiliste sloeg vanuit de Dr. Friesenstraat linksaf en verleende geen voorrang aan de van links komende bromfietser. Deze liep diverse schaafwonden op, de bromfiets en de auto raakten beschadigd.

W-2343-2007 Diefstal auto, Vlissingen
Maandag tussen 13.00 en 15.00 uur werd vanaf een parkeerplaats aan de Hermesweg in Vlissingen een personenauto gestolen.
Het betreft een rode Fiat Panda met kenteken GV-PZ-17. De waarde is onbekend.

O-2344-2007 Aanrijding bij Kats
Op de 1e Deltaweg bij Kats vond maandag om 15.40 uur een aanrijding plaats.
Een 35-jarige automobilist uit Lelystad kwam uit de richting van Zierikzee en moest in verband met het overige verkeer remmen. Een achter hem rijdende 27-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijdig waarbij beide auto's zwaar beschadigd raakten.

W-2345-2007 Aanhouding na winkeldiefstal, Koudekerke
In de Anna Blamanlaan in Vlissingen werd maandag om 15.40 uur een 43-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had in een winkelpand aan de Galgeweg kerstspullen ter waarde van bijna veertien euro gestolen. Toen de man hierover door het winkelpersoneel werd aangesproken, liep hij de winkel uit in de richting van Vlissingen. De man ging er niet hardlopend vandoor, maar liep in een normaal tempo. Twee personeelsleden liepen de man achterna en waarschuwden de politie. Onderussen had een van hen de gestolen spullen in zijn handen geduwd gekregen. De Vlissinger werd uiteindelijk in de Anna Blamanlaan aangehouden. Na het afleggen van een verklaring werd hij aan het einde van de middag in vrijheid gesteld.