Treinreis Ondernemen in Spanje

SPANJE, 20070902 -- Ondernemen.in organiseert van 5 t/m 9 november 2007 een zakelijke ontdekkingsreis door Spanje die mede onder leiding staat van Schelto Baron van Heemstra, tot 2006 Ambassadeur voor Nederland in Spanje, en mevrouw Godeke van Heemstra, eertijds cultureel attaché aan de Nederlandse Ambassade in Madrid. Deze trip is om meerdere redenen uniek in haar soort.


De reis wordt gemaakt per (hogesnelheid)trein, waardoor de deelnemers op een comfortabele manier kennismaken met het land en zelf kunnen ervaren welk een infrastructurele voorsprong Spanje heeft op de rest van Europa. Uiteraard wordt op deze wijze ook het afwisselende landschap in optima forma gepresenteerd.
De trip is ook uniek doordat de heer en mevrouw van Heemstra meerdere periodes in Spanje hebben gewoond en gewerkt en daardoor het land en haar snelle ontwikkeling als geen ander kennen. Uiteraard staat het netwerk van de voormalig Ambassadeur garant voor vele interessante ontmoetingen.

De reis bestaat uit 5 etappes t.w. Barcelona - Zaragoza - Madrid - Sevilla - Málaga. In iedere stad zullen door overheid en bedrijfsleven presentaties worden gegeven en zijn er ontmoetingen met Nederlandse ondernemers. De bedoeling is om deelnemers te tonen dat naast Madrid en Barcelona Spanje vele interessante locaties heeft voor het zakendoen, investeren of vestigen van een bedrijf.

Voorafgaand aan de reis is er een kennismakingsbijeenkomst bij Iberlengua Taal en Cultuur in Haarlem. Deelnemers krijgen dan tevens een introductie op de Spaanse taal of, afhankelijk van het niveau, een vervolgmodule.

Organisatie en reisleiding zijn beschikbaar voor nadere toelichting.
Aanvragen voor interviews via Rob van Nes, 06-53845563 of rob@ondernemen.in




Ondernemen.in BV