Gemeente Dongen


Verrassende combinaties tijdens cross-over van Aurora

Een bijzonder evenement waar kruisbestuiving tussen verschillende kunstuitingen centraal staat. Dat is het cross-over evenement van Aurora, dat komend weekend plaatsvindt. Harmonie Aurora is uiteraard present, maar ook de Dongense muziekschool en een gelegenheidskoor zorgen voor onverwachte combinaties.

De komende dagen wordt de centrale hal van het gemeentehuis aan de Hoge Ham omgetoverd tot één groot podium. Bijna 100 uitvoerende artiesten geven acte de presence. Muziek, dans, schilderkunst, film, gedichten, beeldende kunst, levende standbeelden en nog veel meer komen aan bod. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon kijken.

De stuwende kracht achter deze cross-over is harmonie Aurora, een begrip in cultuur en muziekminnend Dongen. Met de medewerking van vele vrijwilligers en verenigingen heeft dit unieke evenement, onder de vlag van Dongen uit de Kunst, gestalte gekregen.

De optredens beginnen zaterdag 3 november om 20.00 uur en zondagmiddag 4 november om 13.30 uur. De toegang bedraagt 3 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Quirijnen aan de Dr Willem Dreeslaan 1 in Dongen.

Dongen Uit de Kunst
Deze activiteit is onderdeel van Dongen uit de Kunst. Dit kunstproject loopt heel 2007 als een rode draad door het culturele leven van de gemeente Dongen. De gemeente profileert zich lokaal en regionaal als een bruisende plattelandsgemeente met een actief cultureel leven, waar ruimte is voor vernieuwende initiatieven. Op verschillende momenten in het jaar zijn er activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit kan variëren van een tentoonstelling, een manifestatie, of een openluchtconcert tot een kunstwandelroute.

Laatst gewijzigd: 2-11-2007