Politie Twente

Persbericht Politie Twente 6 november 2007

Verwarde vrouw mogelijk aangerand

Enschede

De verwarde vrouw, die zaterdag 3 november in verwarde toestand werd aangetroffen op de Auskamplanden in Enschede, is mogelijk tijdens haar zoektocht aangerand.

De 29-jarige Enschedese, die zaterdag 3 november jl. rond 23.15 uur in verwarde toestand werd aangetroffen op de Auskamplanden in Enschede, is mogelijk aangerand. Zij nam deel aan een haloweenparty in een woning aan de Ahuislanden en samen met andere deelnemers werd er een speurtocht in een bosperceel achter de Holtwiklanden gehouden. De deelnemers waren verkleed en geschminkt. Tijdens deze speurtocht is de 29-jarige in een sloot gevallen en wilde terug naar de woning aan de Ahuislanden.

Ze kon de woning op de Ahuislanden niet terugvinden en kwam aan het dwalen op o.a. de Holtwiklanden en de Auskamplanden. Ergens op een van deze twee landen werd ze aangesproken door een viertal jongens, waarvan er een op een scooter reed. Deze jongens hebben haar onzedelijk betast en een deel van de verkleedkleren kapot getrokken. Het slachtoffer is weggerend en heeft toen aangebeld bij een woning aan de Auskamplanden om de weg naar de Ahuislanden te vragen.

Op het moment dat het slachtoffer met de bewoonster stond te praten, passeerde een rode auto. De auto reed erg langzaam en vanuit de auto werd iets in de richting van het slachtoffer en de bewoonster geroepen. Wat er werd geroepen is niet bekend.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en nu met name naar de inzittende dan wel inzittenden van de rode auto en naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van de aanranding dan wel die de vier jongens hebben gezien.

Mensen die hierover iets kunnen vertellen, of die weten om wie het gaat, worden verzocht contact op te nemen met de afdeling zedenzaken van de politie Twente op het bureau in Enschede. Dit kan of via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (07-143201)

Jan Camphuis: 053-4555588


---- --