Ingezonden persbericht


Quote

----------
Hoofddorp, 6 november 2007

Om aan de top te blijven is gekwalificeerd personeel van het hoogste belang...

Mark Heuzen - Junior Business Analyst SMT:
"Samen met Levi9 medewerkers vormen we één hecht team!"

SCOPE marketing technology (SMT) is al sinds 1987 dé ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. In de loop van de jaren is SCOPE uitgegroeid tot een functioneel complete en technisch vooruitstrevende CRM-leverancier met klanten uit de top van het Nederlandse en Europese bedrijfsleven.

De afgelopen jaren heerst er echter krapte op de arbeidsmarkt; zeker .Net-programmeurs zijn moeilijk te vinden. Iedere succesvolle organisatie weet dat gekwalificeerd personeel van het grootste belang is om aan de top te blijven. SMT heeft dat probleem echter opgelost; de organisatie heeft gekozen voor NearShoring. In samenwerking met Levi9 heeft SMT nu drie programmeurs in Servië aan het werk. Zij maken deel uit van het Core Development Team. Weliswaar op afstand, maar dankzij een uitgebreid kennismakingprogramma en de huidige communicatiemiddelen is het één team geworden met de Nederlandse medewerkers van Core Development.

Tot op heden is de samenwerking erg goed bevallen. SMT geeft opdrachten aan de programmeurs in Servië en die worden vervolgens uitstekend uitgevoerd. De resultaten van de eerste projecten zien er erg goed uit. SMT bekijkt op dit moment de mogelijkheden om het testen en eventueel het onderhoud ook bij de Serviërs onder te brengen. SMT wil er wel zeker van zijn dat zij als organisatie niet afhankelijk wordt van een externe leverancier.

NearShoring heeft in ieder geval de ogen geopend van het management bij SMT. In feite worden de sterktes van beide culturen samengebracht in één product. Levi9 programmeurs in Servië zijn sterk in het communiceren over en het uitvoeren van complexe programmeeropdrachten. Nederland is goed in ICT-ontwerpen. Dit biedt in ieder geval voldoende perspectieven voor de toekomst...

Van links naar rechts: Bojan Tosic, Slobodan Markovic en Bojan Brankov; Programmeurs SMT - SCOPE marketing Technology, Hoofddorp.

Klik hier voor een hoge resolutie foto.

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende CRM-toepassingen van SCOPE en wat SCOPE voor uw organisatie kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Dominique Miriël, telefoonnummer 023-5179222.

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology:
SCOPE marketing technology is leverancier van CRM- en relatiebeheer software. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en bedient met ruim 50 medewerkers de Nederlandse markt. SCOPE marketing technology richt zich met branchespecifieke oplossingen op de top van de Nederlandse bedrijven en instellingen in een aantal kennisgebieden: Verzekeringen Zakelijke Markt, Assurantie-intermediair, Zorginkoop, Overheid, Onderwijs, Handel, Sport en Recreatie. De SCOPE software is in gebruik bij meer dan 100 grote en middelgrote organisaties.