Ingezonden persbericht


Bekendmaking opbrengst Kinderpostzegelactie 2007

Geachte heer/mevrouw,

Op dinsdag 6 november a.s. maken Stichting Kinderpostzegels Nederland en TNT Post de opbrengst bekend van de landelijke Kinderpostzegelactie 2007. Dit gebeurt om 14.00 uur in Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis, Darwinweg 2, Leiden.

Voor de spectaculaire bekendmaking van de opbrengst werken leerlingen van de Gevers-Deutz Terweeschool uit Oegstgeest samen met jeugdcircus Miloco uit Leiden. Daarnaast geeft ook hiphopper DNG samen met back-up rapper Youri een optreden. Grafisch ontwerper Max Kisman geeft een toelichting op zijn ontwerp en afbeeldingen voor de kinderpostzegels 2007.

Thema
De Kinderpostzegelactie 2007 heeft als thema 'Een Veilig Thuis'. Stichting Kinderpostzegels Nederland heeft hiervoor gekozen, omdat wereldwijd veel kinderen het zonder een veilig thuis moeten stellen. Ze zijn op de vlucht voor geweld, hebben geen ouders meer en leven op straat. Tijdens de bijeenkomst spreekt dr. F. Öry, kinderarts en werkzaam bij TNO, over de rol van een veilige omgeving voor de ontwikkeling van kinderen.

Graag vernemen wij van u of u de bijeenkomst over de bekendmaking van de opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2007 zult bijwonen. U kunt u opgeven door een e-mail te sturen naar s.wagenaar@hvdm.nl. Heeft u vragen over het programma dan kunt u zich wenden tot Susanne Schoenmacker (communicatiemedewerker Stichting Kinderpostzegels Nederland) op telefoonnummer (071) 525 98 00. Voor meer informatie over het ontwerp van de postzegels: TNT Post, Wendy Eelsing op 070-3348424 of via wendy.eelsing@tntpost.nl.

Graag tot ziens op 6 november!

Met vriendelijke groet,
Stichting Kinderpostzegels Nederland

Nelleke Bakkeren-Voogt
directievoorzitter

Bijlagen: programma en routebeschrijving

()

()