Project Gemeente Westland

Wateringen
Informatieavond bouwplan Lithos in Wateringen
Publicatiedatum: 23-10-2007

Op woensdag 7 november organiseert de gemeente Westland een Informatieavond over het plan Lithos (Wateringen). Deze informatieavond vindt plaats in het gemeentekantoor Wateringen, Dorpskade 1, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

De gemeente Westland voert al enige tijd gesprekken met Lithos Bouw & Ontwikkeling BV, om het braakliggend terrein naast de sportvereniging KMD in Wateringen te gaan ontwikkelen. De afgelopen maanden heeft een projectgroep, in samenwerking met een architectenbureau, op basis van de oorspronkelijk genoemde uitgangspunten, gewerkt aan een nieuw plan. Daarbij wordt uitgegaan van de realisatie van 16 twee-onder-één-kap woningen.

Naast de presentatie en toelichting van het verkavelingsplan is er uitgebreid gelegenheid om een reactie te geven en vragen te stellen.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen zijn te verwachten. Aanmelden (graag vóór 5 november) kan per e-mail via het adres jhorst@gemeentewestland.nl of telefonisch: 0174-672509.