Ingezonden persbericht


7 november: webinar Forrester Research

29 november: webinar Yamaha Motor Europe

Wat zijn de trends in wereldwijde online aanwezigheid en hoe draagt één wereldwijd content management systeem bij aan de overall marketingstrategie?

Amsterdam, 5 november 2007 - SDL Tridion, leidend leverancier van web content management oplossingen, organiseert in de maand november enkele interessante webinars in het kader van OneWeb. OneWeb is een visie die inhoudt dat je als bedrijf een geïntegreerde benadering van global web content management moet hebben, wil je succesvol zijn online. Zonder een consistente online boodschap, die via de juiste kanalen terechtkomt bij een wereldwijd publiek in de lokale talen, bestaat de kans dat je als organisatie een versnipperd beeld van jezelf creëert bij klanten over de hele wereld.

Op 7 november om 18.30 uur zal Forrester analist Stephan Powers ingaan op de laatste trends in het onderhouden van een wereldwijde online aanwezigheid en de rol die web content management daarbij speelt. Stephan Powers is een expert op het gebied van enterprise content management, waaronder WCM, digital asset management en high-end document management. Onderwerpen die tijdens het webinar onder andere aan bod zullen komen zijn het uitdragen van wereldwijd consistente boodschappen, online merkbeleid en de rol die web content management daarbij speelt.

Op 29 november om 15.30 uur vertellen Michaela Neilson en Baptiste Vallet van Yamaha Motor Europe over het gebruik van één CMS wereldwijd voor meertalige, multi-brand en multi-site communicatie. Zij gaan in op de doelstellingen van hun websites en de rol van de sites in de overall marketingstrategie. Yamaha Motor Europe is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle verkoop- en marketingactiviteiten van Yamaha Motor producten op de Europese markt. Sinds 2003 gebruikt Yamaha SDL Tridion voor haar Europese websites. Dit platform bedient meer dan 25 landenwebsites met lokale content, Yamaha's MBK merk en de Yamaha racing site.

U kunt zich registreren voor (een van) deze webinars via http://www.tridion.nl/oneweb/events_downloads/index.aspx . Er zijn geen kosten aan verbonden.

###