Ingezonden persbericht


Alcatel-Lucent en IBM breiden Unified Communications-oplossing uit

Hilversum, Rijswijk, 7 november 2007 Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) lanceert een volledig geïntegreerde audio-conferencing-oplossing voor gebruikers van IBM Lotus Sametime. De oplossing is ontwikkeld met gebruik van open API's van IBM en wordt op de markt gebracht onder de naam OmniTouch My Teamwork for IBM Lotus Sametime. Het systeem biedt gebruikers makkelijke conferentiemogelijkheden met Lotus Sametime en IBM Lotus Notes, en agendamogelijkheden voor audioconferenties met Lotus Sametime-web-conferencing.

OmniTouch My Teamwork for IBM Lotus Sametime biedt verschillende voordelen, waaronder een meetbare en snelle Return On Investment door lagere conferencing-kosten, snelle inzetbaarheid en on-demand audio-conferencing voor Lotus Sametime-gebruikers. Zo ondersteunen bedrijven hun innovatie en productiviteit.

Het volledige Engelstalige persbericht vindt u hier.

###

Over Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent levert oplossingen die serviceproviders, ondernemingen en overheden wereldwijd in staat stellen om spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers aan te bieden. Als een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services biedt Alcatel-Lucent end-to-end oplossingen die fascinerende communicatiediensten voor de mensen thuis, op het werk en onderweg mogelijk maken. Met activiteiten in meer dan 130 landen is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft het meest ervaren wereldwijde servicesteam in de sector en een van de grootste research-, technologie- en innovatieorganisaties in de telecomsector. Alcatel-Lucent realiseerde in 2006 een gecombineerde pro-formaomzet van 18,3 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie zie www.alcatel-lucent.com