Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels Uitbreiding Geesbrug fase II te Geesbrug

Vanaf 7 november 2007 kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel in het bestemmingsplan Uitbreiding Geesbrug fase II te Geesbrug. In totaal worden 8 kavels uitgegeven, 4 kavels voor een halfvrijstaande woning en 4 kavels voor een vrijstaande woning. U kunt zich inschrijven tot en met 5 december 2007, 12.00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Als u belangstelling heeft voor een kavel voor de bouw van een halfvrijstaande woning en u heeft al een medebouwer, dan kunt u zich samen inschrijven als één koppel. Op deze manier bent u er zeker van dat de twee-onder-één-kap woning gezamenlijk kan worden gebouwd. Voorwaarde is wel dat u wordt ingeloot.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan Uitbreiding Geesbrug fase II is een informatiemap beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een informatiemap en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de afdeling Publieksservice Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.

Sociale of economische binding

Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Geesbrug is een sociale of economische binding met één van de hoofdkernen of één van de kleine kernen van de gemeente Coevorden vereist. Hier vindt u de nieuwe uitgifte criteria voor bouwkavels, zoals de gemeenteraad deze heeft vastgesteld in de vergadering van 9 februari 1999. Voor uitleg over de uitgiftecriteria kunt u eveneens bellen met de afdeling Publieksservice Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.