Gemeente Haaren



* Onduidelijkheid omtrent acceptgirobrieven gemeentegids

* Onduidelijkheid omtrent acceptgirobrieven gemeentegids

Logo CTP.gif

Recentelijk hebben alle verenigingen en instellingen een acceptgirobrief ontvangen voor het plaatsen van een foto, advertentie of logo in de digitale gemeentegids.

Afgelopen dagen zijn er bij de gemeente diverse reacties en vragen ontvangen over de mailing, met name is er onduidelijkheid over het vrijblijvende karakter. De bijdrage is absoluut geen verplichting en is een extra service aanbod voor verenigingen en instellingen om zich nog beter te kunnen profileren via de digitale gemeentegids. Per abuis staat in de acceptgirobrief dat het tevens gaat om een foto of logo in de papierengids, dit is dus niet het geval het betreft alleen de digitale gemeentegids.

Het gaat hier om een vrijblijvend aanbod. De bestaande naam, adres en woonplaats vermeldingen van de verenigingen in de papieren gids en de digitale gids blijven kosteloos.

De uitgeverij van de gemeentegids, City & Tourist Promotions BV, geeft te kennen dat het niet de bedoeling is geweest om onduidelijkheid te scheppen en betreurt het dan ook dat deze boodschap bij bepaalde verenigingen verkeerd is overgekomen. Verder heeft City & Tourist Promotions besloten deze mailcampagne met acceptgiros niet voort te zetten.

Over City & Tourist Promotions

CTP, opgericht in 1983, is gevestigd in Kaatsheuvel en onderdeel van De Telefoongids Holding BV. In de afgelopen vijf jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een uitgeverij met 50 gemeenten als vaste klant en een omzet van ruim 2,3 miljoen euro. CTP is landelijk actief, met een concentratie in het midden en zuiden van het land. Gemeenten die van de dienstverlening van CTP gebruik maken zijn middelgrote gemeenten zoals Deventer, Hoogeveen, Roosendaal, Waalwijk, Haaren en Woerden. Naast gemeentegidsen in gedrukte vorm, levert CTP ook digitale gemeentegidsen, plattegronden en andere gemeentelijke publicaties.

Meer informatie over het bedrijf vindt u via www.mijngemeentegids.nl