BNN

Check hier de promo van de Urban Awards:
http://download.omroep.nl/bnn/urban/urbanawards.mpg

PERSBERICHT

Hilversum, 17 oktober 2007

APPA, PARTYSQUAD EN JIGGY DJÉ TREDEN OP TIJDENS DE URBAN AWARDS

101.TV ZENDT LIVE UIT VANAF URBAN AWARDS

Woensdag 7 november is het zover: De Urban Awards 2007 vinden dan plaats in de Rotterdamse Cruise Terminal. Appa, Partysquad en Jiggy Djé gaan optreden tijdens deze exclusieve awarduitreiking. De presentatie van de Urban Awards is in handen van Zarayda Groenhart (URBNN) en zij wordt bijgestaan door stand-up comedian/producer Big Ed. Het 24-uurs jongerenkanaal 101.TV zendt die avond van 21.00 uur tot 22.15 uur live uit vanaf de Urban Awards.

De genomineerden zijn bekend, maar wie gaat er naar huis met een award? De keuze is aan het publiek. Tot dinsdag 31 oktober kunnen zij stemmen op hun favoriete artiesten via www.urbanawards.nl. Hiermee maken zij kans om exclusief bij de awarduitreiking aanwezig te zijn. Kaarten zijn niet te koop en alleen te winnen. Appa, Partysquad en Jiggy Djé zijn de eerste namen die bekend zijn die tijdens de Urban Awards optreden en zij maken zelf ook kans op een of meerdere awards. Appa is genomineerd in de categorieën Beste Nieuwkomer en Beste Mixtape, Partysquad voor Beste DJ en Beste Single en Jiggy Djé voor Beste Lyrics en Beste Album. De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

De live-registratie van de Urban Awards is te zien op 101.TV, in een pluspakket via een digitale televisieontvanger. Daarnaast zijn de uitzendingen overigens wel voor iedereen direct te volgen op www.101.TV. Zondag 11 november zendt URBNN van 01.05 uur tot 01.40 uur een compilatie van de Urban Awards uit bij BNN op 3.