Gemeente Zwolle

Agenda wijkplatform Veerallee 2007-11-07

Datum

7 november 2007

Aanvang

Aanvang wijkplatform in de vorm van een koffietafelbijeenkomst 20.00 uur.

Locatie

Agnietencollege, locatie CCC, ingang Julianastraat

Mededeling

Spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur
Voorafgaand aan de koffietafel wordt bij wijze van proef een spreekuur gehouden van 19.00 tot 20.00 uur door wijkwethouder Gerard van Dooremolen, wijkagent Rob Meijer, wijkbeheerder Jaap Schepers en wijkmanager Froukje Idsardi.

De koffietafelbijeenkomst heeft een korte agenda (zie hieronder). De herontwikkeling van de Prinsenpoort heeft een eigen planvormingsproces. Dat geldt ook voor de Spoorzone-visie en Voorsterpoort, hierover is momenteel weinig te melden. Daarom is gekozen voor de vorm van een koffietafel, waarin we elkaar op een informele wijze kunnen informeren.

Van 17.00 tot 21.00 uur inloopbijeenkomst bestemmingsplan Het College heeft het voorontwerp bestemmingsplan voor de Veerallee vastgesteld. Hierin worden slechts de bestaande bouw- en gebruiksmogelijkheden vastlegt. Er worden geen nieuwe ontwikkelingen in opgenomen. Dit bestemmingsplan wordt in de maand november ter inzage gelegd en hierbij hoort een inloopbijeenkomst. Deze inloop wordt parallel aan de koffietafelbijeenkomst georganiseerd. Dit geeft de bewoners de gelegenheid om de twee bijeenkomsten aansluitend op elkaar of apart te bezoeken.

Agenda koffietafelbijeenkomst

De agenda van de koffietafelbijeenkomst (vanaf 20.00 uur) is als volgt:


1. Opening


2. Verslag van de bijeenkomst van 8 mei 2007


3. Actualiteiten, onder andere:

* Klankbordgroep Spoorzone. De vertegenwoordiging van de Veerallee in deze klankbordgroep, dhrn. Bas Tönis en Marten Houweling,
* doen verslag van hun ervaringen.

* Peuterspeelzaal

* Plannen Lumeijn voor bouw gymzaal


4. Rondvraag


5. Sluiting (rond 21.00 uur)