Gemeente Bergeijk

AANLEG GERESERVEERDE INVALIDENPARKEERPLAATS KERKSTRAAT LUYKSGESTEL
2-11-2007

Burgemeester en Wethouders maken bekend, dat zij besloten hebben om een gereserveerde invalidenparkeerplaats aan te leggen in de Kerkstraat te Luyksgestel nabij huisnummer 30. Het verkeersbesluit, en eventueel andere ter zake zijnde stukken, liggen vanaf 7 november 2007 voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Bergeijk.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht tegen dit verkeersbesluit een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Bergeijk. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten, de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Degene die tijdig bezwaar heeft gemaakt kan ingevolge titel 8.3 van de Algemene Wet Bestuursrecht een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter te s-Hertogenbosch, Postbus 90.125, 5200 MA s-Hertogenbosch. Het verzoek om voorlopige voorziening dient te voldoen aan de eisen van een bezwaarschrift zoals hierboven is weergegeven.