Noordwijkerhout Verkeersongeval

Vrijdag 9 november omstreeks 07.45 uur vond een verkeersongeval plaats op de Victoriberg. Een 22 jarige automobiliste uit Zawada Ksiazeca (P) reed in de richting van Sassenheim. Een 16 jarige bromfietsster uit Noordwijkerhout reed vanuit de Zeestraat/centrum vanachter een stilstaande lijnbus vandaan waardoor de automobiliste haar niet zag. De bromfietsster werd aangereden en kwam op de voorruit terecht waarna ze op de weg viel. De bromfietsster werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Lisse Bedrijfsinbraak

In de avond van donderdag 8 of de nacht van vrijdag 9 november is ingebroken in een bedrijf aan de Akervoorderlaan. Men heeft een raam opengebroken om het pand binnen te komen. Vervolgens werd er uit het kantoor een laptop en geld weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien zich te melden via 0900 - 8844.

Leiden Woninginbraak

Donderdag 8 november is ingebroken in een woning aan de Falckstraat. Men heeft aan de achterzijde van de woning een ruit ingegooid en een flatscreen televisie gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Alphen aan den Rijn Verdachten stelen winkel bij elkaar

De politie heeft op donderdagmiddag 8 november na een tip vijf personen aangehouden op verdenking van diefstal. Een beveiligingsbeambte tipte de politie nadat hij een aantal personen met volle tassen naar een auto had zien lopen. Hij was hen gevolgd, omdat hij het niet vertrouwde. Hij belde vervolgens de politie die de auto met vijf inzittenden staande kon houden op de Willem de Zwijgerlaan. In de auto bleek een groot aantal kledingstukken te liggen. Meer dan 100 truien en meer dan 15 jassen. Daarnaast werden ook schoenen en andere spullen zoals woonaccessoires, speelgoed en gereedschap in de auto aangetroffen. De spullen zijn vermoedelijk met behulp van geprepareerde tassen weggenomen. De vijf verdachten, een man van 55 en vier vrouwen van 29, 34, 46 en 47 jaar afkomstig uit Polen, werden aangehouden en op het politiebureau ingesloten. De verdachten zijn lopende het onderzoek in verzekering gesteld. Alle aangetroffen spullen zijn door de politie in beslag genomen en er zal worden uitgezocht waar de spullen vandaan komen. Mogelijk dat de verdachten ook in andere plaatsen proletarisch geshopt hebben.

Gouda Poging beroving

Donderdag 8 november vond even na 06.30 uur een poging beroving plaats op de Voorwillenseweg. Een 65 jarige vrouw uit Gouda fietste over de Voorwillenseweg en zag ter hoogte van de Gerschwinstraat plotseling een man naast haar fiets staan. De man trok tegelijk aan haar stuur en aan haar bagagedrager waardoor de vrouw over het stuur op de grond viel. De vrouw vermoedde dat de man uit was op haar tas en begon direct te schreeuwen en te schoppen naar de man. De man heeft even gescholden en is daarna over het houten bruggetje weggerend in de richting van de Diepenbrockhof. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 8844. De man is ongeveer 1.65 m en tussen de 35 en 40 jaar. De man droeg een zwart joggingpak of trainingspak zonder zichtbare strepen of merk.

Gouda Doorrijden na aanrijding

Een automobilist van een blauwe auto is vrijdag 9 november omstreeks 08.30 uur na een aanrijding doorgereden. Een 16 jarige fietsster uit Reeuwijk reed over de Burgemeester van Reenensingel en stak bij groen licht de kruising met de Bodegraafsestraatweg over. De automobilist reed over de Bodegraafsestraatweg vanuit de richting van Reeuwijk. Op de kruising sloeg hij rechtsaf om de Burgemeester van Reenensingel op te rijden. Op dat moment stak de Reeuwijkse over en werd aangereden. De automobilist is na de aanrijding doorgereden zonder te stoppen. De Reeuwijkse stelt zich onder behandeling van een arts.

--- einde berichten ---