PartyBets gaat samen met Sporting Index

09/11/2007 00:16



PR Newswire



GIBRALTAR, November 8 /PRNewswire/ -- PartyGaming's werelds leidende geregistreerde online gamingonderneming, heeft via een alliantie met Sporting Index een veelomvattende dienst voor paardenrennen met vaste uitbetaling gelanceerd op zijn
PartyBets.com-platform. De nieuwe service bestaat uit volledige dekking van eersteklas internationale racebijeenkomsten in Engeland en Ierland waaronder unieke eerste prijzen, ante-postmarkten en specials.

Alle inzetsamenstellingen voor paardenrennen en geassocieerde handelsadviesdiensten voor PartyBets.com worden geleverd door Spin Services, een nieuw opgerichte groothandelafdeling binnen Sporting Index. De lancering van racediensten van PartyBets wordt ook ondersteund door een innovatieve promotie waarin de te winnen bedragen worden verdubbeld voor de eerste en vijfde inzet van alle nieuwe klanten.

Een woordvoerder voor PartyGaming zei: "De handelaars bij Sporting Index staan erom bekend de beste in de sector te zijn en hebben van het bedrijf de erkende leider in het verspreiden van weddenschappen gemaakt. Samenwerken met Sporting Index om onze inzetdiensten met vaste uitbetaling uit te breiden is een winnende combinatie."

Richard Glynn, CEO van Sporting Index, zei: "Spin Services werd aangewezen de brede gok- en gamingindustrie te assisteren in al zijn handelsbehoeften. We zijn verheugd PartyBets in staat te stellen zijn klanten een eersteklas, veelomvattende dienst voor paardenrennen te kunnen bieden."

Opmerking voor redacteuren:

Over PartyBets.com

PartyBets.com werd in november 2006 gelanceerd volgend op de overname van Gamebookers in augustus 2006, een zich niet op Amerika richtend sportboek. Zowel PartyBets.com als Gamebookers.com zijn volledig geïntegreerd in het gamingplatform van het Partymerk. Er kunnen inzetten worden geplaatst op een breed scala aan sportevenementen in 11 talen en er kunnen weddenschappen worden gemaakt in verschillende valuta.

Over Sporting Index

Sporting Index werd opgericht in 1992 en is 's werelds enige toegewijde bedrijf voor het verspreiden van inzetten op sport en evenementen. Het bedrijf is de onbetwiste marktleider in de arena voor sportweddenschappen met een geschat marktaandeel in Engeland van meer dan 70%. De 110 werknemers van het bedrijf zijn allemaal gestationeerd in Londen. Het biedt verspreide weddenschappen op een breed scala aan sporten, waaronder voetbal, racen, rugby, cricket, golf, tennis, verschillende Amerikaanse sporten en een portfolio aan virtuele games. Het bedrijf biedt tevens verspreide weddenschappen op evenementen zoals de General Election en populaire reality-shows op tv. Sporting Index is bevoegd en gereguleerd door de Amerikaanse belastingdienst (Financial Services Authority, FSA).

PartyGaming Plc: +44-207-337-0100, Peter Reynolds, Directeur van investeerdersrelaties, John Shepherd, Directeur van Corporate Communications, Financial Dynamics +44(0)20-7831-3113, Edward Bridges, Juliet Clarke