TROS

StoneSansHilversum, 07-11-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 10 november

Radio 2 - 16.00 uur

StoneSansDAVID
BISBAL TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

StoneSans

StoneSansZaterdag 10
november ontvangt Daniel Dekker in TROS MUZIEKCAFE weer een aantal leuke artiesten in de studio in Amsterdam:

Uit Spanje komt David Bisbal. Zijn liedjes
zijn energiek met vrolijke invloeden van de flamenco en Spaanse popmuziek. Zijn nummer 'Silencio' staat in Nederland hoog in de hitlijsten in de uitvoering van Jeroen van der Boom: 'Jij bent zo'.

Sweet Coffee is een van de grootste Belgische muzikale ontdekkingen van de afgelopen jaren. Sinds de oprichting in 2002 met het album 'Memory Lane' gooit de groep hoge ogen in de muziekwereld. Zij maken een mengeling van jazz en dance, uptempo en downtempo.

Paul Logister is een componist/zanger uit Heerlen. Zijn eerste liedje schrijft Paul op zijn twaalfde, vrijwel op dezelfde dag dat hij zijn eerste akoestische gitaar krijgt. Hij heeft nu net zijn tweede Nederlandstalige CD uitgebracht: 'Kamer vrij'.


0 1 (Zero One) is een kersverse pop/rockband. Hun eerste teken van leven was de track 'Waterfalls', waarmee ze prompt door TMF werden uitgeroepen tot Kweekvijver Talent. De band gaat geen albums uitbrengen, maar komt alleen met Chapters van 5 liedjes, die uitsluitend te downloaden zijn

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl

Binnenkort in TROS MUZIEKCAFE verwacht (onder voorbehoud):

Gé Reinders, Jan Keizer, Herman van Veen, R.O.O.O.M, Vocal Sampling, Ricky Koole, Fernando Lameirinhas, Marc Broussard en René Froger.




TROS