Ingezonden persbericht


Tweede editie PANN-on-Tour in Tilburg

Utrechts PANN-Feest reist heel Nederland af

UTRECHT - 21/09/2007 - Stichting PANN start zijn tweede PANN-on-Tour op 10 november 2007 in Tilburg. 013, één van Nederlands grootste poppodia, is de aangewezen locatie voor het toerende feest uit Utrecht. Net als in de eerste editie, dat eerder dit jaar in Den Haag plaats vond, worden ruim tweeduizend homo-, lesbo- en heterojongeren verwacht.

PANN-on-Tour

Met PANN-on-Tour reist PANN de grote steden van Nederland af om daar sensationele feesten te organiseren. Het 'reguliere' Utrechtse PANN-Feest, dat iedere maand in poppodium Tivoli plaats vindt, kent al jaren een toenemende populariteit en is steeds sneller uitverkocht. Het publiek komt uit alle provincies van het land. PANN wil met deze tournee zijn bezoekers tegemoet komen en reist naar hen toe in plaats van andersom.

Editie Tilburg

Na een uitverkocht poppodium Paard van Troje in Den Haag volgt 013 Popcentrum in Tilburg als locatie voor de tweede editie van PANN-on-Tour. PANN kiest daarmee voor de grootste en meest toegankelijke locatie in de regio. In drie zalen draaien PANN-DJ's hun welbekende muziekstijlen. Daarmee creëert de organisatie de sfeer waar zij haar populariteit aan te danken heeft: open, divers en ongedwongen.

Gratis Hepatitis B vaccinatie

Tijdens het feest kunnen bezoekers zich gratis laten vaccineren tegen Hepatitis B. De vaccinatie wordt verzorgd door professionals van de GGD Hart voor Brabant. Meer informatie over Hepatitis B (vaccinatie) is te vinden op www.ggdgezondheidsinfo.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor PANN-on-Tour in Tilburg zijn à ¤ 5,- verkrijgbaar via voorverkoop op www.pann.nl en via de kassa van 013 Popcentrum in Tilburg.

PANN-Bussen

Vanuit Utrecht rijdt op 10 november 2007 een PANN-Bus naar 013 Popcentrum in Tilburg. Tegen het einde van het feest rijdt de bus weer terug naar Utrecht. Retourkaarten à ¤ 10,- zijn apart verkrijgbaar via voorverkoop op www.pann.nl. Op deze website staan ook de exacte bustijden en meer informatie.

Openbaar vervoer of auto

Maak je geen gebruik van de PANN-Bus dan kun je op www.9292ov.nl en op www.013web.nl terecht voor ov-reisinformatie en routebeschrijvingen voor automobilisten.

Overzicht

Event: PANN-on-Tour Tilburg
Plaats: 013 Popcentrum, Veemarktstraat 44, Tilburg

Datum: 10 november 2007

Tijd: 22.00 tot 4.00 uur

Muziek: drie muziekstijlen in verschillende zalen (hoofdzaal PANN-Muziek)

DJ's: PANN-DJ's

Entreekaarten: ¤ 5,- per stuk

PANN-Buskaarten: ¤ 10,- per stuk (retour Utrecht - Tilburg)

Voorverkoop: via www.pann.nl en aan de kassa van 013 Popcentrum