Gemeente Hengelo

Opening wijkcentrum Hengelose Es

Op zondag 11 november is het dan zover. Het nieuwe wijkcentrum voor de Hengelose Es opent dan officieel zijn deuren. Alle wijkbewoners zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Programma

17.30 uur Ontvangst: voor iedereen staat er een broodje en verschillende soorten soep klaar 18.00 uur Officiële opening door wethouder Janneke Oude Alink 18.05 uur Presentaties en open-huis door gebruikersgroepen 18.30 uur Start St. Maarten-optocht voor kinderen 19.45 uur Terugkomst St. Maarten-optocht.
Afsluiting in de grote zaal met een verrassing en drinken 20.00 uur Einde

Leuk voor kinderen!

Naast de jaarlijkse St. Maartenoptocht door de wijk is er op 11 november veel te beleven voor kinderen. Ze kunnen zich vermaken op een luchtkussen en er is een suikerspinautomaat. Bovendien kunnen ze ballonen oplaten tijdens de opening.

Presentaties

Van 18.00 tot 19.30 uur staat de deur van het wijkcentrum wijd open. Gebruikersgroepen zijn aanwezig en geven presentaties. Zo zit de schildersclub in het atelier, is de jongerensoos open, laat de speel-o-theek zien wat ze doen, en nog veel meer. Bovendien kunnen jongeren tijdens de opening onder begeleiding van een professioneel graffiti-artiest panelen maken, die later in de soos komen te hangen.