Gemeente Valkenswaard

Conceptnota Wmo Adviescommissie Vraagzijde ter inzage

Conceptnota Wmo Adviescommissie Vraagzijde ter inzage

De gemeente Valkenswaard heeft samen met een informele denktank de conceptnotitie over de Wmo Adviescommissie Vraagzijde (WAV) ontwikkeld. De ontwikkelde conceptnota ligt vanaf woensdag 7 november jl. vier weken ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis aan De Hofnar en bij de openbare bibliotheek. Klik hier voor de conceptnotitie WAV.

De conceptnotitie WAV is door het college van burgemeester en wethouders vrijgegeven voor de inspraakprocedure. Voordat de nota definitief ter vaststelling kan worden aangeboden aan de gemeenteraad, wil het gemeentebestuur weten wat de inwoners van Valkenswaard en specifiek de belangenbehartigers van de diverse doelgroepen binnen de gemeente Valkenswaard van het eindresultaat vinden.

Schriftelijke reacties
Tot en met 5 december kan iedereen schriftelijk op de notitie reageren. Reacties kunnen gestuurd worden naar het college van burgemeester en wethouders, De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard. De reacties en het gemeentelijk commentaar daarop worden weergegeven in een eindverslag. Naar verwachting wordt de conceptnota WAV in het eerste kwartaal van 2008 vastgesteld door de gemeenteraad. Met inhoudelijke vragen over de conceptnotitie WAV kunt u terecht bij mevrouw J. Baken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083463.