Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DeMeter Award wordt dit jaar uitgereikt in het Fortis Circus Theater in Scheveningen!

24 augustus 2007

12 november 2007 Award avond in het Fortis Circus Theater DeMeter kan met gepaste trots melden dat de DeMeter Award dit jaar plaats vindt in het Fortis Circus Theater in Scheveningen en wel op maandag 12 november 2007 van 18.00 tot 23.00 uur (18.00 ontvangst met brood & soep, 19.00 uitreiking Award + borrel). Een fantastische locatie welke perfect past bij de uitreiking van de gewilde DeMeter Award voor hét aanstormende DM-talent van 2007. Toegang is gratis maar wél even aanmelden via www.demeter-online.nl.

Marianne Robben tot de jury van de DeMeter Award toegetreden Het nieuwe DeMeter jurylid is directeur strategie bij reclamebureau Proximity in Amstelveen, onderdeel van het Proximity Worldwide Netwerk. Marianne werd in 2005/2006 gekozen tot Direct Marketeer van het jaar en is co-auteur van het boek Dialogisch Denken: verbind merken met consumenten en marketeers met direct marketeers.

Status
Inmiddels is er uit de vele inzendingen een long list samengesteld. De eerste uitdaging voor de jury is om tot een short list van 6 personenen te komen. Deze personen mogen vervolgens hun nominatie schriftelijk onderbouwen. Hieruit worden de 3 nominaties gekozen. Tijdens de Award avond wordt bekend gemaakt wie de felbegeerde DeMeter Award thuis op de schoorsteenmantel mag plaatsen!

Tijdens de feestelijke uitreikingsavond zal de deskundige jury bestaande uit Renate Vogt (Friends for You), Allard Frederiks (Adforesult), Frans Reichardt (Holy Cow!), Pim van der Vorst (DHL Global Mail), Antal de Waij (UPC) en nu ook Marianne Robben bekendmaken wie de DeMeter Award 2007 heeft gewonnen.

DeMeter en de Award
DeMeter is hét platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren, is de DeMeter Award in het leven geroepen. De Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.

----------

Noot voor de redactie,