Ingezonden persbericht

12 november 2007

Unieke samenwerking tussen topmuzikanten en organisatieadviesbureau; 'Teamhitbuilding'

Topmuzikanten samen met organisatieadviesbureau? Wat zijn de raakvlakken? En maakt uw organisatie de meest indrukwekkende hitsong?

Onlangs zijn topmuzikanten Jeroen de Rijk (acht keer verkozen tot beste percussionist van de Benelux) en Frits Landesbergen (winnaar van prestigieuze binnen- en buitenlandse jazzprijzen als de Wessel Ilckenprijs, Pall Mall Swing Award, AVRO-cultuurprijs) een samenwerking aangegaan met Bo Barink (zelfstandig interim manager).
Het concept 'Teamhitbuilding' geeft mensen zonder muzikale ervaring de kans om onder begeleiding in een paar uur een eigen hitsong te ontwikkelen en uit te voeren. Zang, gitaar, drums, keyboards, percussie; alle instrumenten worden door de teamleden zelf ingespeeld op de opname. Alle deelnemers krijgen het eindresultaat op CD mee naar huis.

Waarom?
De achterliggende gedachte is dat teamwork (luisteren naar elkaar, elkaar ruimte geven, je flexibel opstellen, je vrij voelen om creatief te zijn en jezelf te uiten) essentieel is voor resultaat. Als je professioneel actief bent in de muziek is dit zo, en als je samen met je collega's werkt bij een bedrijf is dit niet anders. In het concept 'Teamhitbuilding' is dan ook ruimte voor teambegeleiding en teamcoaching. Je kunt het echter ook zien als een fantastische ervaring voor een afdelingsuitje!
Het concept is ondermeer te combineren met een diner, boottocht, clinic (korte presentatie van bekende artiest/muzikant) of bijvoorbeeld 'jammen met de pro's'.

Waar?
Het event vindt plaats op de thuisbasis van platenmaatschappij/muziekproductiebedrijf Baileo Music Productions BV aan de Veemarkt te Amsterdam (Oostelijke Eilanden). Er is een professionele opnamestudio beschikbaar voor de deelnemers aan 'Teamhitbuilding'.

Wie?
Jeroen de Rijk en Frits Landesbergen werken met Baileo Music Productions BV ondermeer samen met artiesten als Louis van Dijk, Madeline Bell, Joke Bruijs, Laura Fygi, Trijntje Oosterhuis en The Rosenberg Trio. Daarnaast organiseren zij diverse Jazz events en zijn zij veelgevraagde muzikanten bij bijvoorbeeld The Jazz Orchestra Of The Concertgebouw, The Metropole Orchestra en voor artiesten zoals Mathilde Santing, Rene Froger, Monty Alexander, Lee Towers maar ook Thé Lau.
Bo Barink werkt als zelfstandig manager/organisatieadviseur voor bedrijven zoals de Belastingdienst, Eerste en Tweede Kamer der Staten Generaal, ANWB en Cap Gemini. Hij heeft veel kennis en ervaring in het begeleiden van teams en processen in veranderende organisaties.

Verkiezing "De Teamhitbuilding Song van het Jaar"
Jaarlijks wordt er een verkiezing gehouden van de meest indrukwekkende song die vanuit Teamhitbuilding is ontstaan. Baileo Music Productions stelt voor de winnaar een passende verrassing beschikbaar!

Kijk voor meer info op http://www.teamhitbuilding.nl/ of vraag vrijblijvende informatie aan via info@teamhitbuilding.nl