AutoRai

Mitsubishi levert 4x4-modellen aan alle overheidsdiensten

(11/13/2007)
Mitsubishi heeft ruim 70 jaar ervaring met vierwielaandrijving en bewijst dit specialisme al jaren achtereen met overwinningen in loodzware rally's, met de Dakar Rally als ultieme uitdaging. Politie, brandweer, ambulancediensten en andere (semi-) overheidsdiensten maken daarom graag gebruik van de verschillende (4x4-)modellen van Mitsubishi.

De multifunctionele inzetbaarheid van vierwielaangedreven Mitsubishi's zoals de Outlander, de Pajero en natuurlijk de L200, past precies bij de diversiteit die de verschillende overheidsdiensten graag terugzien in het wagenpark.

Inzetbaar naast de weg
Een politieauto moet immers ook naast de weg â bijvoorbeeld op het strand of in de modder â optimaal kunnen presteren en een OvD-voertuig (Officier van Dienst) van de brandweer én een artsenauto van de ambulancedienst zijn regelmatig ook buiten de gebaande paden terug te vinden. De inzetbaarheid van al deze overheidsdiensten beperkt zich tenslotte niet tot de bebouwde kom. De Mitsubishi's zijn 'van nature' al goed op deze taken voorbereid.

Provincies en gemeentes zijn eveneens overtuigd van de voordelen die een vierwielaangedreven Mitsubishi biedt. Voor de gemeente Valkenswaard prepareerde Mitsubishi Motor Sales Nederland bijvoorbeeld een L200 die wordt gebruikt door de landmeters van de gemeente. En ook de weginspecteurs van de provincie Drenthe voeren hun werk uit met behulp van de Mitsubishi L200. Daarnaast heeft Rijkswaterstaat onlangs aangegeven gebruik te gaan maken van de vierwielaangedreven versies van de L200, waardoor dit model binnenkort ook in het Rijkswaterstaat-geel langs de snelwegen te zien zal zijn.

Betrouwbaarheid
Mitsubishi is al jarenlang vertegenwoordig in overheidsdienst. Betrouwbaarheid, kwaliteit, multifunctionaliteit en kennis van zaken maken het merk tot een geliefde 'ambtenaar'. En dankzij de al jarenlange bestaande samenwerking met de overheid kunnen importeur en dealers snel inspelen op de uiteenlopende eisenpakketten van de verschillende diensten, om zo de gewenste Mitsubishi's 'turn-key' af te leveren.

Elke overheidsauto moet voldoen aan een uitgebreid pakket van eisen. Van signalisering en levensreddende apparatuur en van gemeentelogo tot de exacte kleurstellingen, Mitsubishi heeft er ondertussen veel ervaring mee, waardoor er adequaat en snel kan worden ingespeeld op de vaak specialistische vraag.