Debby van Lissum Schoonmaakster van het Jaar 2007

13/11/2007 15:15



The Golden Service Awards



Uitslagen The Golden Service Awards 2007

Debby van Lissum, namens GOM Schoonhouden werkzaam bij Universiteit van Tilburg en VBO-school De Poort, is door de organisatie van The Golden Service Awards uitgeroepen tot Schoonmaakster van het Jaar 2007. Zij werd gekozen uit vijf genomineerden. Van Lissum (24) is al enkele jaren actief in de schoonmaak en heeft ondanks haar jonge leeftijd ruime ervaring en grote vakkennis. De jury: "Op school wist Debby al dat ze de schoonmaak in wilde. Zij is trots op wat ze doet. Naast haar schoonmaakwerkzaamheden, geeft ze op VBO-school De Poort in Tilburg les aan moeilijk lerende kinderen om ze voor te bereiden op het examen van de SVS-opleiding voor schoonmaker/maakster."

Naast deze titel zijn ook prijzen uitgereikt voor "Best schoongemaakt project" in diverse categorieën en de Golden Service Opleidingsaward. De awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche en willen een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn binnen en het imago van de branche. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en kandidaten.

Naar de awards dingen zowel schoonmaakbedrijven als eigen schoonmaakdiensten van bedrijven en organisaties mee. Punten waarop de projecten worden beoordeeld zijn: innovatie, organisatie, kwaliteitsbeheersing, opleiding en relatiebeheer. Bij de beoordeling van de kandidaten voor de titel Schoonmaker / schoonmaakster van het Jaar spelen onder meer een rol: opleiding en ervaring, motivatie, vakkennis, relatie met opdrachtgever en collega's en kennisoverdracht.

De prijzen zijn in 2002 voor het eerst in Nederland en België uitgereikt. Ook in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika worden er dezer weken Golden Service Awards uitgereikt. De awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark Professional. De wedstrijd wordt ondersteund door Alpheios, Nilfisk-Advance, Service Management, OSB, SVS, FMG, VSDV, VSR en de Stichting Schoonmaakkwaliteit.

Compleet overzicht Nederlandse winnaars The Golden Service Awards 2007

Award Best schoongemaakte project, categorie gezondheidszorg:
- ISS Hospital Services/eigen schoonmaakdienst met Medisch Centrum Leeuwarden

Award Best schoongemaakte project, categorie industrie:

- CSU Food Services met VION Boxtel

Award Best schoongemaakte project, categorie kantoren en openbare gebouwen:
- GOM Schoonhouden met Eindhoven Airport

Award Best schoongemaakte project, categorie onderwijs:

- GOM Schoonhouden met Rijksuniversiteit Groningen

Award Best schoongemaakte project, categorie recreatie en cultuur:
- EW met Landgoed de Wilmersberg in De Lutte

MKB Award

- Schoonmaakbedrijf Vastenburg

Award voor bijzondere samenwerking

- Succes Schoonmaak met Nedtrain (locatie Zaanstad), Amsterdam

Golden Service Opleidingsaward

- Elkerliek ziekenhuis, Opleidingscyclus medewerkers sector onderhoud

Schoonmaakster van het Jaar 2007

- Debby van Lissum, GOM Schoonhouden





http://www.goldenserviceawards.net/nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie;