Senternovem


09-10-2007 | Grensoverschrijdend denken over nazorg!

Het Kennisplatform Nazorg, waarvan Bodem+ onderdeel is, organiseert op 14 november een netwerkbijeenkomst om over grenzen heen te kijken naar nazorg. Gezamenlijk met adviseurs, saneerders, provincies en bevoegdgezaggemeenten zoeken we deze grenzen op op een gepaste locatie. De "Rijtuigenloods" te Amersfoort is niet alleen een inspirerende locatie. Het terrein waarop de "Rijtuigenloods" is gevestigd kent ook een nazorgverplichting. Kortom een ideale locatie. Op welke ándere manier kan er vorm gegeven worden aan nazorg? En op welke manieren kunnen we van elkaar leren en van andere beleidskaders? Grensoverschrijdend denken is hierbij het middel. Door in groepen met elkaar rond de tafel te gaan en te discussiëren over prikkelende stellingen, willen we nazorg vanuit verschillende invalshoeken bekijken en elkaar stimuleren tot nieuwe verfrissende ideeën.

Tijdens de bijeenkomst worden producten aangeboden die onder andere voortkomen uit de werkgroepen van het Kennisplatfrom Nazorg. Deze kunnen helpen bij het uitvoeren van uw werkzaamheden op het gebied van nazorg.

Aanmelden:
U kunt zich tot uiterlijk 22 oktober aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van Bodem+. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 150.

Vragen:
Heeft u vragen over deze netwerkmiddag? Neemt u dan contact op met Remco de Boer van Bodem+ op telefoonnummer 070-3735213.