Gemeente Barendrecht

Werkgeversdag Barendrecht op 14 november 2007

BARENDRECHT (19 oktober 2007) - Op woensdag 14 november vindt er op initiatief van de Gemeen-te Barendrecht een zogenaamde werkgeversdag plaats. Ondernemers, gemeente, reïntegratiebedrijven, CWI en onderwijsinstellingen bespreken met elkaar hoe knelpunten op de arbeidsmarkt gezamenlijk aangepakt kunnen worden.

Voor sommige mensen is het moeilijk om een goede aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt. Vaak zijn ze aangewezen op een bijstandsuitkering. Gemeente Barendrecht wil deze groep mensen graag helpen om aan het werk te gaan en neemt het initiatief een werkgeversdag te organiseren. Verschillende partijen proberen op deze dag gerelateerde knelpunten in kaart te brengen en oplossingen aan te dragen.
De bijeenkomst vindt plaats op de prachtige locatie Dalton Lyceum te Barendrecht. In een tweetal workshops krijgen alle partijen de kans om hun ideeën over het onderwerp in te brengen. Aanvang van de bijeenkomst is 16.30 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Houd voor het programma en verdere informatie de website van de gemeente in de gaten, www.barendrecht.nl.