RTL Group

Spannende zaken en priveperikelen in derde seizoen 'Bones' bij RTL 4

Wat is er gebeurd nadat Angela en Hodgins het altaar lieten voor wat het was? Gaat Zack naar Irak en als dat doorgaat, wat zal hij daar allemaal meemaken? En proberen Cam en Booth hun knipperlichtrelatie nieuw leven in te blazen of gaat het vuurtje langzaam uit? De hamvraag is natuurlijk: loopt de spanning tussen Brennan en Booth nog hoger op? Allemaal vragen waarop geen forensisch onderzoek kan worden toegepast, maar die wel worden beantwoord in het nieuwe, derde seizoen van de Amerikaanse hitserie Bones, die vanaf maandag 14 november te zien is bij RTL 4.

In het derde seizoen krijgen forensisch antropoloog Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) en special FBI agent Seeley Booth (David Boreanaz) onder meer te maken met een seriemoordenaar die de resten van zijn vele slachtoffers bij voorkeur dumpt bij drukke verkeersknooppunten van de snelweg. Het komt er weer op aan dat Brennan, bijgenaamd Bones, haar expertise waar het bottenonderzoek betreft, combineert met de nuchtere werkwijze van voormalig militair Booth.

Zonder hulp van de mensen om hen heen lukt dit niet, dus maken Angela Montenegro (Michaela Conlin), de briljante collega van Brennan die gespecialiseerd is in het reconstrueren van gezichten, en Brennans beste vriend Dr. Zack Addy (Eric Millegan) hun opwachting, evenals the bug guy Jack Hodgins (TJ Thyne) en patholoog-anatoom Cam Saroyan (Tamara Taylor).

Op persoonlijk vlak krijgt Brennan ook het één en ander te verstouwen, omdat de rechstzaak tegen haar vader Max Keenan (een gastrol van Ryan ONeal), die wordt verdacht van moord op de vice-directeur van de FBI, van start gaat.

In de eerste aflevering van seizoen drie worden Booth en Brennan te hulp geroepen wanneer bij drie tieners, die stoned in een auto zitten, opeens een schedel door hun voorruit schiet. Op het lab houdt Dr. Brennan een sollicitatiegesprek met een eventuele vervanger voor Zack.

Uitzending: RTL 4, vanaf woensdag 14 november, elke woensdag tussen 21.30 en 22.25 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Bos, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718938 of yvonne.bos@rtl.nl. Fotomateriaal is verkrijgbaar bij de afdeling mediadocumentatie, tel 035-671 8553 of via mediadocumentatie@rtl.nl.