Stuurgroep Islam en Burgerschap

CMO Stimulans: Wereldlunch voor etnische ondernemers

14 november 2007
CMO Stimulans: Wereldlunch voor etnische ondernemers Evenement: lunch in teken van etnisch ondernemerschap Locatie: Conferentiecentrum Leerpark in Dordrecht Tijd: aanvang 17.30 uur Toegang: 15 euro

Etnische ondernemers delen de `lunch'

Op woensdag 14 november organiseren CMO Stimulans, de Dordtse WelzijnsOrganisatie en de Politie Zuid-Holland Zuid de 15^e wereldlunch in het conferentiecentrum van het Leerpark. De lunch, die deze keer eigenlijk een diner is door de aanvangstijd van 17.30 uur, staat in het teken van `etnisch ondernemerschap'. Het doel van de Wereldlunches is het versterken van de kwaliteit en samenwerking tussen professionele instellingen en vrijwilligersorganisaties in Dordrecht en omstreken. Dit gebeurt door kennisuitwisseling en netwerken. De wereldlunch is onderdeel van het Actieprogramma Integratie van gemeente Dordrecht. De kosten van de bijeenkomst bedragen EUR15,-- inclusief maaltijd. U kunt zich tot 8 november aanmelden via de e-mail t.de.leeuw@cmo-stimulans.nl

De conferentie wordt geleid door Maritza Russell, zwarte zakenvrouw van het jaar en lid van de Economische Adviesraad van Rotterdam. Wethouder Van den Oever (economie) is aanwezig om de conferentie in te leiden. Rond de klok van half acht volgt een lezing door Professor J.C. Rath, hoogleraar Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van het Instituut voor Migratie en Etnische Studies.

Informatiestand

Voor bedrijven die affiniteit hebben met het onderwerp bestaat de mogelijkheid om een stand met informatiemateriaal in te richten. Er zijn in totaal tien stands beschikbaar. Aanmelden kan via info@cmo-stimulans.nl onder vermelding van `stand Wereldlunch 14 november 2007' of telefonisch via 010 433 19 11.

Organisatie

De Wereldlunch wordt georganiseerd door CMO Stimulans, de Dordtse WelzijnsOrganisatie en de Politie Zuid-Holland Zuid. Zij hebben hierbij nauw samengewerkt met de gemeente Dordrecht, het Ondernemersloket, de Kamer van Koophandel, de Rabobank, de Dordrechtse Ondernemersvereniging, de Turkse Ondernemersvereniging Dordrecht en enkele jonge succesvolle allochtone ondernemers.

Meer informatie

Lahoussine Ait Chitt, CMO-Stimulans, 010 433 19 11, info@cmo-stimulans.nl