Gemeente Vlist


---

Snippendreef

Nieuw speeltoestel op terrein Snippendreef in Stolwijk

Kleurwedstrijd en spelletjesmidag rond opening

Op woensdagmiddag 14 november om 13.30 uur opent wethouder Ton van Dorp het nieuwe speeltoestel op het terrein aan de Snippendreef in Stolwijk. Alle kinderen uit de buurt en hun ouders zijn van harte welkom.

Het speeltoestel is een combinatie van een glijbaan, een loopbrug en enkele klimtoestellen. De kinderen hebben er helaas vrij lang op moeten wachten. Tijdens een halfjaarlijkse keuring in 2006 bleek dat het oude speeltoestel niet meer voldeed aan de veiligheidseisen. Het moest daarom vrij plotseling worden weggehaald. Er lag toen nog geen plan klaar om het toestel te vervangen. Daarom duurde het relatief lang voordat de nieuwe speelvoorziening er kwam. Om te zorgen dat dit niet meer voorkomt, maakt de gemeente voortaan gerichter beleid voor speelterreinen.
Om het lange wachten een beetje goed te maken, organiseert de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland op 14 november, aansluitend aan de opening, een spelletjesmiddag op het terrein aan de Snippendreef. Ook is er aan de opening een kleurwedstrijd verbonden.

www.stjjmh.nl


---

| |